Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσκασε «βόμβα» στη Νάουσα - Τέθηκε σε αργία ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης


Σαν βόμβα έσκασε στη Νάουσα η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης με την οποία τίθεται σε αργία, από σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νάουσας Νικόλαος Κουτσουγιάννης.

Η απόφαση έρχεται έρχεται ως συνέχεια της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο του 2023 βάσει της οποίας ο δήμαρχος Νάουσας καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή, για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση μίσθωσης του αναψυκτηρίου «Κιόσκι» κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του ως Δήμαρχος Νάουσας, την περίοδο 2014-2019 (δείτε εδώ σχετικά).

Ο Νίκος Κουτσογιάννης θα προσφύγει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, καταθέτοντας στο ΣτΕ αίτηση αναστολής και ακύρωσης της απόφασης αργίας και θα στραφεί σε όσους εμπλέκονται σε αυτή την απόφαση, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστεί ο αναπληρωτής του Δημάρχου, το διάστημα που θα βρίσκεται σε αργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ