Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Ταγαροχώρι η επόμενη ανοιχτή συνέλευση κατοίκων με τη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας


Την συνέχιση των ανοιχτών συνελεύσεων κατοίκων στους οικισμούς της Βέροιας αποφάσισε στην τελευταία της συνεδρίαση η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας.

Τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κατά την τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/3 στο Δημαρχείο, αποφάσισε -έπειτα από την πρώτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Μέση (δείτε εδώ σχετικά)- την συνέχιση των ανοιχτών συνελεύσεων με τους κατοίκους οικισμών του δήμου, προκειμένου τα μέλη της να έρχονται σε επαφή με τους κατοίκους της κάθε περιοχής και τα προβλήματά της και να μεταφέρουν στον Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Δημοτικής Κοινότητας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Κατάστημα στο Ταγαροχώρι.

Η ανοιχτή συνέλευση κατοίκων θα επικεντρωθεί στην καταγραφή προβλημάτων των περιοχών Ταγαροχωρίου και Λαζοχωρίου ενώ μέσω της συζήτησης με τους κατοίκους θα γίνει προσπάθεια οργάνωσης δημιουργικών δράσεων στους οικισμούς αυτούς, όπως για παράδειγμα αποφασίστηκε στον οικισμό της Μέσης η δημιουργία Πολιτιστικού Συλλόγου.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός για ανοιχτές συνελεύσεις στο αστικό κέντρο της Βέροιας, προβλέπει την έναρξη αυτών προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ