Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα όνειρα του Χρήστου Ζαμπούνη και το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Ζαμπούνης ξυπνάει και κοιμάται με το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Ο γνωστός Βεροιώτης δημοσιογράφος, και οπαδός του «δικεφάλου» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «EQ» του Action24.

Μεταξύ άλλων είπε πως ονειρεύεται να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ενώ είπε πως «κάνω πολλά όνειρα, μόνο το μέλλον κοιτάω. Το παρελθόν είναι καλό να το αφήσουμε πίσω».

Όπως είναι γνωστό, είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και μίλησε για το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει να γράφει το «savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή».

Όπως είπε έφτασε μέχρι την δεύτερη σελίδα και τρίτη δεν υπήρξε. «Γι' αυτό έκατσα να γράψω το βιβλίο "το savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή". Για να μην έχουμε όλα αυτά τα βίαια επεισόδια, να το διαβάζουν οι νεαροί φίλαθλοί μας και να λένε 'αφού το έγραψε αυτός να το κάνουμε κι εμείς'. Έφτασα μέχρι την δεύτερη σελίδα, τρίτη δεν υπάρχει"»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ