Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Σταμενίτη συνάντησε ο Τσαβδαρίδης - Συνδεδεμένες για τις καλλιέργειες καλαμποκιού και βάμβακος και άρδευση στην ατζέντα

Για το χρονοδιάγραμμα πληρωμών των συνδεδεμένων ενισχύσεων για τις καλλιέργειες καλαμποκιού και βάμβακος και για το ζήτημα του εκσυγχρονισμού των αρδευτικών εγκαταστάσεων συζήτησε ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη, σε συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο.

Αναφορικά με την πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων, και σε συνέχεια της σχετικής Ερώτησης για επίσπευση των πληρωμών που έκανε πριν λίγες ημέρες ο κ. Τσαβδαρίδης, ο κ. Σταμενίτης σημείωσε ότι μετά τις δομικές αλλαγές στη Διοίκηση και συνολικά στον Οργανισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς και μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την παροχή υπηρεσιών πληροφοριακών συστημάτων, υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν απρόσκοπτα, με αξιοπιστία και διαφάνεια. Στόχος του Υπουργείου είναι το οριστικό πέρασμα του ΟΠΕΚΕΠΕ στην επόμενη ημέρα, μακριά από τα φαινόμενα αστοχιών και καθυστερήσεων.

Όσον δε αφορά στα ζητήματα του εκσυγχρονισμού της άρδευσης που απασχολούν όλους τους ΤΟΕΒ της Ημαθίας και που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα οποία ο κ. Τσαβδαρίδης χαρακτήρισε ως εξαιρετικά σημαντικά για την οικονομική ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Υφυπουργός κ. Σταμενίτης τόνισε ότι στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2023-2027) η ηγεσία του Υπουργείου έχει προβλέψει να διατεθεί ένα σημαντικό ποσό για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων. Στόχος αυτού του σχεδιασμού είναι η ορθή διαχείριση των υδάτων και η αντιμετώπιση των προβλημάτων άρδευσης, που όπως τόνισε ο Υφυπουργός, αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ.

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Γιορτάζοντας κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμούμε και αναδεικνύουμε – όπως οφείλουμε να κάνουμε κάθε ημέρα – τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά επιτεύγματα αλλά και τις θυσίες των γυναικών του κόσμου.

Είναι όμως και αφορμή να αναδείξουμε με τον πλέον ηχηρό τρόπο τις μεγάλες προκλήσεις της νέας εποχής για τις γυναίκες στον δρόμο για την επίτευξη στην πράξη της ισότητας των δύο φύλων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης αλλά και την αξιοποίηση της τεράστιας δυναμικής, ικανότητας, δοτικότητας και ενσυναίσθησής τους στον αγώνα όλων μας για μία καλύτερη κοινωνία.

Γιατί στον συνεχή αγώνα για την οριστική εξάλειψη των διακρίσεων, της βίας, και των αρνητικών στερεοτύπων, απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι πάντα ο απόλυτος σεβασμός στη γυναίκα, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την διαχρονικά καταλυτική προσφορά της.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες όλου του κόσμου!

3 σχόλια:

  1. Από βόλτες και καφέ καλά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είπαν ναι. Εμείς θα τους πούμε ΟΧΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το δουμε ομως Τσαβδαριδη το εργο της αρδευσης ...δεν δικαιολογειται με κανενα τροπο σημερα να αρδευει ο καλλιεργητης με χωματινα και τσιμεντενια αυλακια και με απωλεια νερου και λιπανσης...Κλειστα κυκλωματα οπου υπαρχει στον Νομο καλλιεργησιμη γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ