Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε στη Βέροια η 4η Σύνοδος Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων


Ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2024, στη Βέροια, η 4η Σύνοδος των Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Η Σύνοδος φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Αιγές, παρουσία του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανασίου Εξαδάκτυλου και των μελών του Δ.Σ., του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομου Ισαακίδη και προέδρων Ιατρικών Συλλόγων της χώρας.


Το πρωί του Σαββάτου 9/3, την έναρξη των εργασιών χαιρέτισαν, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομος Ισαακίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Νίκη Καρατζιούλα που διάβασε τον χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας Σοφία Κατή, ο πρόεδρος του 
Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Τάσος Βασιάδης, ο οποίος δέχθηκε ένα τιμητικό αναμνηστικό δώρο από τον κ. Εξαδάκτυλο.


Την έναρξη της Συνόδου κήρυξε ο πρόεδρος κ. Εξαδάκτυλος, αναφερόμενος αρχικά στην διάταξη που περιλήφθηκε στον νόμο 
περί ποινικών κωδίκων και που προβλέπει αυστηρές ποινές σε όσους ασκούν βία σε βάρος υγειονομικών. Όπως είπε ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ., η συγκεκριμένη διάταξη υπήρξε αποτέλεσμα επιμονής και ισχυρών πιέσεων που άσκησε ο Σύλλογος στα συναρμόδια υπουργεία.

Οι συμμετέχοντες πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων, το διήμερο παραμονής τους στη Βέροια, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της Ημαθίας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αιγές, θα πραγματοποιηθεί και ο ετήσιος χορός Υγειονομικών.

Δείτε φωτογραφίες:











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ