Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια υπέροχη μουσική βραδιά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο με άρωμα γυναίκας


Μια υπέροχη μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στον Χώρο Τεχνών. Μια συναυλία με ελληνικά και ξένα τραγούδια, αφιερωμένα στη γυναίκα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας του τιμάται στις 8 Μαρτίου που διοργάνωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Βέροιας.

Μια βραδιά που διοργανώθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Βέροιας, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ωφελούμενοι, με εισιτήρια που αγόρασαν οι χορηγοί της εκδήλωσης.


Χαιρετισμό την εκδήλωση απηύθυνε η Κοινωνική Λειτουργός και συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Αθανασία Λαμπριανίδου, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Λάζαρος Ασλανίδης και Θανάσης Δέλλας κ.α.


Στη συναυλία συμμετείχαν το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Βέροιας «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» και το Ορχηστρικό - Κιθαριστικό Σύνολο ARTGUITARISTAS του Δημοτικού Ωδείου της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας

Σολίστ: Κική Καλαϊτζίδου
Ενορχήστρωση - Διεύθυνση: Πέτρος Ρίστας

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ