Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνηση στο αντίο της Γιαμουστάρη: «Αποχωρώ περήφανη από την υπηρεσία»

Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν την «Σιδηρά Κυρία» του ΚΑΠΑ

Η χθεσινή βραδιά θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά της Αθανασίας Γιαμουστάρη. Η διευθύντρια του ΚΑΠΑ, μετά από 13 χρόνια στην υπηρεσία, αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης, με τους συναδέλφους της να της ετοιμάζουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο «Papagallo» και να της εύχονται καλή σύνταξη. 


Το παρών έδωσαν και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των τελευταίων ετών (Στέργιος Διαμάντης, Λεωνίδας Ακριβόπουλος, Θανάσης Δέλλας), οι οποίοι αφού εξήραν το ήθος και την προσωπικότητα της κ. Γιαμουστάρη, την ευχαρίστησαν για την άψογη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Τζαφερόπουλος.


Ήταν μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της! Μάλιστα, έγινε απομονη τιμητικής πλακέτας, με τους συναδέλφους της να την αποχαιρετούν με το «τραγούδι της ερήμου», ενώ η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε μ' ένα ζεϊμπέκικο!




Σε δήλωσή της στο facebook η κ. Γιαμουστάρη τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Η μέγιστη τιμή που μου έχει απονεμηθεί μέχρι σήμερα! Η ομορφότερη μέρα της ζωής μου! Το ευχαριστώ προς όλους σας από τα βάθη της ψυχής μου είναι λίγο.

Αποχωρώ από την υπηρεσία περήφανη με την καρδιά μου γεμάτη από την αγάπη σας, την αναγνώριση και την προσφορά σας. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, γιατί ότι είχα να δώσω το έχω δώσει με ψυχή, αλλά το εισέπραξα πλουσιοπάροχα από τη στάση όλων σας απέναντί μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο Πρόεδρό μου και νυν Αντιδήμαχο Κοινωνικής Προστασίας Θανάση Δέλλα για τη διοργάνωση, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία του στα χρόνια της θητείας μου, όπως ισάξια εισέπραξα και από τους δυο τελευταίους Προέδρους μου, Στέργιο Διαμάντη και Λεωνίδα Ακριβόπουλο, τους οποίους ευχαριστώ που με τίμησαν καί με την παρουσία τους!

Ευχαριστώ πολύ επίσης, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Λάζαρο Ασλανίδη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μιχάλη Τζαφερόπουλο που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και την εγκάρδια και συνεργασία τους σε όλα αυτά τα χρόνια που διανύσαμε μαζί!

Ήμουν η Διευθύντρια όλων σας και θα συνεχίσω να είμαι η φίλη σας σε ότι με χρειαστείτε. Θα σας κουβαλώ πάντα μέσα στη ψυχή μου, γιατί η καρδιά κάποτε σταματά να χτυπά... Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας!»



10 σχόλια:

  1. ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο κενό που δεν θα μπορεί να καλυφθεί...

      Διαγραφή
  2. η αγαπη των συναδελφων της αποδεικνυει ποσο καλος ανθρωπος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάθηκε άξιος καπετάνιος, δύσκολο πολύ το έργο της όλα αυτά τα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λεωνίδας μπορεί να εμφανίζεται δημοσίως με το πουκάμισο μέσα από το πανταλόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτούς τους ανθρώπους να φοβάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί να φοβόμαστε παρακαλώ; Αλλά τώρα για το χαβαλε, χαλαρά και πάμε και που βγει, είμαστε δεν είμαστε ου ου ου ου ου ου.........μέχρι θανάτου το πληρώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ