Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γλυκύτατοι σερβιτόροι για μια ημέρα έγιναν τα «Παιδιά της Άνοιξης»


Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down τα «Παιδιά της Άνοιξης». Φόρεσαν τα πιο γλυκά τους χαμόγελα και έγιναν για λίγο σερβιτόροι σε καφετέρια στην Αλεξάνδρεια, κάνοντας έτσι ένα όνειρο πραγματικότητα... Να έχουν ίσες επαγγελματικές ευκαιρίες και ίσα επαγγελματικά δικαιώματα.




Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται:

«Οι σημερινές μας δημοσιεύσεις για την Παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου Down  δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν διαφορετικά…

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Γεμίζουμε με δύναμη αισθανόμενοι την αγάπη και την στήριξη σας! Σήμερα στο καφέ Coen πήραμε πάρα πολύ αγάπη! Ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας και το μαγαζί γέμισε σε βαθμό που δεν το περιμέναμε! Αυτό βέβαια…δεν μας πτόησε στιγμή! Σηκώσαμε μανίκια, φορέσαμε το λαμπρότερο χαμόγελο μας, πήραμε τις παραγγελίες σας και σας τις σερβίραμε! Ήρθατε να γιορτάσετε μαζί μας, να μας γνωρίσετε, να νιώσετε την χαρά μας και να γίνουμε επιτέλους όλοι μαζί μια παρέα. Ως σωστοί οικοδεσπότες εννοείται, πως με μεγάλη  μας ευχαρίστηση κεράσαμε, όλα τα ροφήματα σας! 

Κάνατε την μέρα μας μοναδική και αυτό είναι το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο δώρο που θα μπορούσαμε να έχουμε! Σας ευχαριστούμε που δείχνετε με την παραμικρή ευκαιρία, πως είστε πάντοτε δίπλα μας - συμπαραστάτες - στην εκπλήρωση των ονείρων μας!»



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ