Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σέλι: Το πρώτο χιόνι της Άνοιξης ήρθε και είναι πουδράτο και απάτητο!

Στα λευκά ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου το Σέλι, μ' ένα στρώμα φρέσκου χιονιού να έχει καλύψει όλο το χωριό, όπως και όλο το Βέρμιο και τα ορεινά χωριά της Βέροιας. 

Το ξημέρωμα βρήκε το Σέλι με θερμοκρασία κοντά στους -1 βαθμούς Κελσίου και 10-15 πόντους χιόνι, που ήρθε να αναδείξει την φυσική ομορφιά του χωριού, ενώ η ανοιξιάτικη λιακάδα που αντανακλά στο λευκό του χιονιού, κάνουν το σκηνικό απλά παραμυθένιο. 


Τυχεροί όσοι ζούνε στο Σέλι και μπορούν να κάνουν τον περίπατό τους σε αυτό το τοπίο, για τους υπόλοιπους... φρόντισε πάλι ο Γιώργος Φαρσαρώτος, που ανέβασε στο facebook ένα υπέροχο φωτορεπορτάζ από το πρωινό του χιονο-οδοιπορικό, από το χωριό μέχρι και το χιονοδρομικό. 


Το χιόνι πουδράτο και σχεδόν απάτητο αναδεικνύει την ομορφιά του γραφικού χωριού, με τους κατοίκους να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στις χιονισμένες γειτονιές. Τα εκχιονιστικά Περιφέρειας και Δήμου καθαρίζουν το οδικό δίκτυο προς το Σέλι αλλά και τους δρόμους μέσα στο χωριό ενώ παράλληλα ρίχνουν και αλάτι.


11 σχόλια:

  1. Και απατητο θα μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφήστε τις χιονοδρομίες και τις χαζομάρες και παρακαλάτε τις επόμενες μέρες να έχει υγρασία για να λιώσει σιγά σιγά και να γίνει νερό, αλλιώς θα πεινάσουμε.
    (Πάταξον μεν Άκουσον δε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Αρσούμπασι δεν επαρκεί το χιόνι που έπεσε για να ανοίξει ? Έρχεται κ άλλο χιόνι και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Η καρέκλα υποτίθεται έγινε για να πηγαίνει μέχρι πίσω ώστε να μπορεί να δουλέψει μόνο το Αρσούμπασι. Στα Πηγάδια που είναι απέναντι άλλο χιόνι ρίχνει και δουλεύει ? τα ίδια χιόνια έπεσαν (τεχνητό είχε μείνει ελάχιστο είχαν λιώσει)....εδω θα μου πείς δεν δουλεύουν καν οι κάμερες...μάλλον έκλεισε το μαγαζί για φέτος...έτσι και αλλιώς κανείς δε λογοδοτεί σε κανέναν τι σημασία έχει....θέλουμε τεχνητό αλλά έρχεται το φυσικό και δεν το δουλεύουμε...παράδοξο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισο μετρο εχει στο Αρσουμπασι...Γιατι δεν το ανοιγουν ?

      Διαγραφή
    2. κάνουν συντήρηση !!!!! (εν μέσω σεζόν)...όταν είδαν την πρόγνωση ότι έρχεται χιονιάς ΕΣΠΕΥΣΑΝ να βγάλουν ανακοίνωση (πριν χιονίσει-καλού κακού) οτι αναστέλλεται η λειτουργία του ΧΚ λόγω συντήρησης...γελάει ο κόσμος...

      Διαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχαν πολύ δουλειά όλο το χειμώνα και θέλουν να ξεκουραστούν τα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Σέλι έχει πολλά όμορφα και ευαίσθητα παιδιά και για αυτό εκεί έχει μόνο ΑΦΡΑΤΟ και ΠΟΥΔΡΑΤΟ χιόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο καμπο εχει μουχλα και υγρασια ...εκει εχει αναλογα παιδια..

      Διαγραφή
  7. Ρεεειιι, αυτοί παρακαλανε να μην δουλεύουν, να πληρώνονται για να ασχολούνται με τις δουλειές τους, σιγά μην το ανοίξουν για 5 ημέρες, εξάλλου ο πρόεδρος ξέρει από χιόνια και χιονοδρομικά, πριν 50 χρόνια δοκίμασε το σκι δρόμων αντοχής, προεδραρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ