Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Αλλάζει αφετηρία η ποδηλατάδα και πεζοπορία στις Ανθισμένες Ροδακινιές


Στις Σαραντόβρυσες το ραντεβού και σημείο εκκίνησης
Την αλλαγή της συνάντησης και της εκκίνησης της πεζοπορίας και της ποδηλατάδας στις ανθισμένες ροδακινιές, ανακοίνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας.

Όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση,

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, λόγω της αυξημένης κίνησης στην πόλη μας εξαιτίας του 3ημέρου, για λόγους ασφάλειας και καλύτερης εξυπηρέτησης σας, αλλάζουμε το σημείο συνάντησης, από το Πάρκο της Ελιάς σε ένα σημείο όπου θα μπορείτε να παρκάρετε άνετα.

Συναντιόμαστε λίγο πριν τα ανθισμένα χωράφια, προς τον κάμπο, στο σημείο ΚΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ, https://maps.app.goo.gl/eveX6PoEaW93zV516?g_st=ic στις 09:00.

Εκεί θα σας περιμένουμε και θα χρειαστεί να κάνετε όλοι μια υπεύθυνη δήλωση, θα την έχουμε έτοιμη να τη συμπληρώσετε, όπου θα δηλώνετε ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ.

Για τους φίλους μας που έρχονται εκτός Βεροίας οι οδηγίες για να βρείτε το σημείο συνάντησης είναι πολύ απλές.

Αφήνετε την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και στρίβετε δεξιά για Βέροια. Συνεχίζετε από τον Περιφερειακό Δρόμο Βέροιας - Νάουσας.
Στο δεξί σας χέρι βρίσκετε μια ταμπέλα που γράφει ΚΥΔΟΝΟΧΩΡΙ - ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ και στρίβετε. Ακολουθείτε το δρόμο όλο ευθεία, θα βρεθείτε σε μια διασταύρωση και θα συνεχίσετε ευθεία. Εκεί θα μας συναντήσετε και θα παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας.

Οι δράσεις θα αναβληθούν σε περίπτωση κακοκαιρίας γιατί δυστυχώς ο καιρός μας δίνει 50% βροχή! Ας ελπίσουμε θα αλλάξει! Εμείς είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε με ΡΟΖ χαρά.

5 σχόλια:

  1. Όχι ρε γαμώτο γιατί αυτή η αλλαγή, άλλαξε όλος ο προγραμματισμός της ζωής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αλλάξουν και οι ρυθμίσεις χρωματισμου στα Photoshop που ανεβαζουν καποιοι....δεν αναγνωρίζει καποιος τα δένδρα απο τον χρωματισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτικές και παρεμβάσεις ουσίας για να γίνει το ποδήλατο τρόπος ζωής και λειτουργείας,μετακίνησης του δημότη στην πόλη.Απο το φαίνεστε χορτάσαμε.Πολιτικες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βγάζετε μόνο φωτογραφίες , να μην κόβετε τα κλαδιά με τα άνθη ,δεν είναι λουλούδια .....λουλούδια μου , θα έχουν απώλειες στην παραγωγή οι αγρότες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ