Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόση ομορφιά Θεέ μου;

Καθημερινά όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια κάνουν αναφορές και ειδικό αφιέρωμα στο κάμπο της Βέροιας

Το άνθος των ροδακινιών στην Ημαθία αποτελεί μια εκθαμβωτική εικόνα που μας χαρίζει η φύση κάθε άνοιξη. Καθημερινά, παρατηρούμε τη μεταμόρφωσή της, καθώς εναλλάσσονται τα χρώματα και οι αρώματα. 

Η ανθοφορία αυτή είναι όχι μόνο ένα θέαμα για τα μάτια μας, αλλά και μια ευκαιρία να ενσταλάξουμε τον εαυτό μας στην ηρεμία και την ομορφιά της φύσης. Καθώς περπατάμε ανάμεσα στους ανθισμένους κλάδους των ροδακινιών, αισθανόμαστε μια ανεπανάληπτη σύνδεση με τον κύκλο της ζωής και την ανανέωση που φέρνει η εποχή αυτή. 

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποτυπώνουν με μοναδικό τρόπο αυτήν την εκπληκτική ομορφιά, μεταφέροντας σε κάθε θεατή το μαγικό αίσθημα της άνοιξης στη Βέροια. Τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια, όπως MEGA, ANT1, ΣΚΑΪ, OPEN, ΕΡΤ, STAR αναφέρονται με ενθουσιασμό σ' αυτό το μαγικό φαινόμενο, προσκαλώντας όλους τους πολίτες να έρθουν στη Βέροια και να θαυμάσουν από κοντά τις Ανθισμένες Ροδακινιές μας.

7 σχόλια:

  1. KATHE XRONO TA IDIA ELEOS PIA ELEOS,,,,,ETIMASTITE GIA RAGDEO XALAZH KAI FETOS ,,MIALO DEN THA BALOUME POTEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου.
      Η δράση αυτή (πουλάει) για τη Βέροια, σε μια νεκρή περίοδο τουριστικά για την πόλη. Όλα τα δωμάτια είναι γεμάτα.
      Σοβαρέψου.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ...ΚΟΜΠΟΣΤΑ , ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ , ΓΛΥΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς τα λουλούδια δεν πωλούνται, μόνο θαυμάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθετε τα παιδιά σας να τσαπίζουν, όχι να φωτογραφίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασουλοταβάδες να μην βγάζετε μόνο φωτογραφίες της ροδακινιές να τρώτε και τα ροδάκινα βγάζεται και καμία δραχμή γιατί σας βλέπω να πεθαίνετε στην ψάθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι χολή βγάζετε ρε καημένοι! Όλα και όλοι σας φταίνε. Στη μιζέρια μια ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ