Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστάτωση στο τρένο από Πλατύ προς Λάρισα: «Κόλλησαν τα φρένα, βγαίνουν καπνοί!»

«Κόλλησαν τα φρένα, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί», λέει επί λέξει η μαρτυρία γυναίκας στο Mega, πριν από λίγη ώρα, για το δρομολόγιο, που αφορά τον προαστιακό από Πλατύ για Λάρισα, δύο μόλις μέρες μετά από τη θλιβερή επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών. 

«Δεν έχει λυθεί τίποτα. Δεν ξέρω, δεν υπάρχει λύση. Όλο καθυστερήσεις. Συνέχεια. Τη μία κολλάνε τα φρένα, την άλλη κάτι γίνεται», συνέχισε να λέει η μαρτυρία της γυναίκας, μέσω βίντεο προφανώς, που εστάλη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ίσως το δεύτερο βαγόνι να είχε θέμα, αφού εκεί εντοπίστηκε η φωτιά. Ίσως λόγω του καιρού. Το θέμα είναι πώς υπήρξε πρόβλημα.

Βέβαια, θα πρέπει να καταγραφεί ότι οι επιβάτες είναι άπαντες ασφαλείς. Είναι όλοι καλά, ωστόσο, όπως ήταν φυσιολογικό πανικοβλήθηκαν. Τελικά θα μεταβούν με ΚΤΕΛ στον τελικό τους προορισμό.

Βγήκαν από τη Ραψάνη για να μεταβούν στη Λάρισα ή όπου αλλού ήταν ο προορισμός τους. Ένα ακόμη δείγμα, με βάση τη μαρτυρία, του ότι δεν πάει τίποτα καλά…

4 σχόλια:

  1. ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ και αυτό ,φταίει ο καιρός ,η ατυχια και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα τρενα. Τώρα που ξέρουν κιόλας ότι και να γίνει αυτοί το 45% το έχουν απο τα βόδια # τι φταίνε τα καημένα τα τετραποδα# τα πραγματα θα γίνουν χειρότερα ,τα λεφτά για τα τρένα θα δοθούν στην υπηρεσία των διαφόρων Πορδοσαλτε για να γίνει συμψηφισμός με το Μάτι,που πάλι εκεί τους υπεύθυνους τους αναβάθμισαν δικά τους παιδιά γαρ. Αυτοί σκότωσαν 100 εμείς μόνο 57 άρα εμείς είμαστε καλοί δολοφόνοι οι άλλοι κακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ταξιδεύω με τρενο,ποτε.
    Στην Ελλάδα.
    Του 2024.

    Ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ιταλοί τα κέρδη,ο ΟΣΕ τις ζημιές,τις μίζες οι ημέτεροι και η οικογένεια,κάτι διυλιστήρια ιταλικά λέω εγώ ο λασπολογος ,και τα βόδια σανό με περιεκτικότητα 41% επιτελική φιλελεύθερολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναπαλαιωση αμαξοστοιχειων και ανακατασκευη. Τα καινουργια χαλανε. Μην κανουν την βλακεια και επενδυσουν για φωτοβολτα'ι'κα τοποθετημενα στις ραγες. Θα ειναι πολυ ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ