Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Όχι» του Γκυρίνη στον Στρατό για την «Γέφυρα Κρασοπούλι»

«Δεν τοποθετώ μια παραμελημένη σιδερένια γέφυρα των 60 ετών που θα εγκυμονεί κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών»


Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Παναγιώτης Γκυρίνης βγήκε μια είδηση, όσον αφορά την «Γέφυρα Κρασοπούλι» στον Παλαιό Πρόδρομο, μετά την καταστροφή που υπέστη από τις πλημμύρες πριν από δύο χρόνια.

Καταρχήν, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ξεκαθάρισε πως είναι υποχρέωση του Δήμου να κατασκευαστεί η Γέφυρα που έχει γκρεμιστεί, με την βασική προϋπόθεση να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας, ώστε να περνούν όλα τα οχήματα και να μην κινδυνεύει κανείς. 

Όπως ανέφερε στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Στρατός, ο οποίος διέθεσε μια Γέφυρα που είχε στην διάθεσή του. Θα την παρέδιδε στον Δήμο, ο οποίος θα ήταν ο απόλυτος υπεύθυνος για να την τοποθετήσει και να προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την στατικότητά του. Όπως είπε ο κ. Γκυρίνης το είδαμε με θετική ματιά, ως μια λύση για να περνάνε έστω τα ελαφριά οχήματα. 

Μετά όμως από εκτεταμένο έλεγχο και αμέτρητες ώρες εργασίας, οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας, δεν έδωσαν το «πράσινο φώς» στην τοποθέτηση της Γέφυρας του Στρατού, αφού κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά της. Επίσης, κανείς δεν θα έπαιρνε την ευθύνη σε περίπτωση κατεδάφισης ή κάποιου άλλου ατυχήματος.

Ο κ. Γκυρίνης τόνισε πως πήγε ο ίδιος προσωπικά και είδε την συγκεκριμένη σιδερένια γέφυρα, η οποία βρίσκεται πεσμένη μέσα στον Αλιάκμονα και είναι πολύ παλιά. Επισήμανε πως μόλις την είδε, δεν θα μπορούσε ποτέ να την χρησιμοποιήσει, γιατί θα υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τους πολίτες. Ξεκαθάρισε πως η τελική κρίση είναι της Τεχνικής Υπηρεσίας, η οποία αποφάνθηκε αρνητικά, γιατί η ευθύνη θα ήταν δικιά της.

«Θα πρέπει να αναζητηθεί μια νέα γέφυρα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρεθούν οι πόροι που χρειάζονται. Η δαπάνη είναι πολύ μεγάλη. Από την πλευρά του Δήμου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και περιμένουμε απαντήσεις από τον αρμόδιο φορέα» κατέληξε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

12 σχόλια:

  1. Θα το τακτοποιήσουν οι ανώτεροι από σένα .Τζάμπα φωτό έβγαζαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχετε κανένα δωρητή βλάχο εκεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως το αμφισητεις ? Διοτι μονο αυτοι κανουν Δωρεες

      Διαγραφή
  3. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο, δεν έχουν λεφτά να φτιάξουν ένα γεφυράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. afoy de se niazoun oi agrotes tis perioxis, pou plhrosan tosa lefta se petrelaia na kanoun ton gyro. otan peinaseis tha se noiazei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμα ηταν δικη σου ιδεα ομως, θα ηταν καλα κ. Υπηρεσιακε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλά έκανε και δεν τοποθέτησε την γέφυρα από την στιγμή που ήταν επικίνδυνη, αν γινόταν κάποιο δυστύχημα (τύπου Τέμπη) θα βγαίνατε και θα λέγατε γιατί τοποθετήσανε μια επικίνδυνη γέφυρα . Παρόλα αυτά πρέπει να φτιαχτεί μια γέφυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο στον επίλογο είσαι καλός,από πρόλογο και κυρίως θέμα εκτός θέματος άγνοια άραγε; Ίσως, ίσως βιασύνη για υποστήριξη ρίχνεις και τα Τέμπη μέσα και όλα καλά.

      Διαγραφή
  7. Ά σε ρε μεγάλε που νοιάζεσαι για τους πολίτες του τόπου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσες φωτό ο ΜΠΑΡΖΩΚΑΣ με την γέφυρα κάθε μέρα εκεί φωτό με τον στρατό λόγια και μασλατια τώρα αν λέω ότι είσαι πολιτικά ψεύτης θα έχω δίκιο σε 10 μέρες η γέφυρα θα ήταν παρών με φωτό και νταούλια τώρα την κουβέρτα όχι αλλά λόγια του αέρα Έργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γκυρινη πες αλεύρι....πόσο έμεινε ακόμα ένας μήνας....μετά για μάντεψε ..σπίτι σου επιτέλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι σχεση εχει ο δημαρχος με ενα εργο που μπορει να αναλαβει ο στρατος ξεχωριστα ; συμφωνω μαζι του αλλα ειναι σαν να εκφερει αποψη απλα και μονο για να φανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ