Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι πιο κοντινοί τουρίστες της Βεργίνας

Μπορεί το Μουσείο της Βεργίνας να έχει παγκόσμια φήμη και να το επισκέπτονται άνθρωποι από κάθε μεριά του κόσμου, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι οι συμπολίτες μας που απέχουν μια ανάσα, αλλά επιθυμούν να το καμαρώσουν. 

Όπως για παράδειγμα, οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου, επισκέφθηκαν το Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών, προκειμένου να θαυμάσουν τα μοναδικά εκθέματα της Μακεδονικής ιστορίας. Μ' αυτόν τον τρόπο, έγιναν οι πιο κοντινοί τουριστές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπύρος Κοτσιαντής.

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την συγκεκριμένη μέρα σε όλα τα μουσεία της χώρας η είσοδος ήταν ελεύθερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo ligi koultoura de vlaptei!kathe taxidi arxizei me to proto vima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λασποδρομίες στη Βεργίνα. Σχόλιο επισκέπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο λασποδρομιες αλλά και κόψιμο δένδρον από οδηγούς λεωφορείων γιατί ήταν τόσο πολλά τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να περάσουν, λυπάμαι που έχουμε μια μεγάλη κληρονομιά και δεν την εκμετάλλευομαστε , είμαστε όσοι βολεύτηκαν, άξιοι της μοίρας μας . Ούτε η μαγαζατορες δεν είχαν καφέ να πουλήσουν, και έλεγαν τον κόσμο τέλος καφές δεν έχω άλλο καφέ να κάνω, λυπάμαι ειλικρινά για αυτή τη χώρα .

      Διαγραφή
  5. Πολιτισμός, ανάπτυξη,μπορεί να μας πει έχει τα στοιχεία ο δήμαρχος να μας παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία οφέλους από την πολιτιστική ανάπτυξη ,προσφοράς των δομών πολιτισμού του Δήμου.
    Γνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ