Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nαι, είναι ακόμα ζωντανή! Η Βέροια νίκησε τον Ορέστη Ορεστιάδας με 1-0

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Βέροια, η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο, νικώντας στο Δημοτικό Στάδιο τον Ορέστη Ορεστιάδας με 1-0 για την 25η αγωνιστκή της Γ’ Εθνικής.

Δείτε ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Πρώτοι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στον αγώνα, με τον Οτέμπερη να πιάνει φοβερό σουτ στο 4′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Ιωαννίδη να αποκρούει.

Επήλθε ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, με την Βέροια να επιχειρεί να προσεγγίσει οργανωμένα την αντίπαλη άμυνα και με υπομονή κατάφερε να προηγηθεί. Στο 19ο λεπτό ο Ντόγος εκτέλεσε φάουλ από τα 25 περίπου μέτρα και με μια “γλυκιά” σέντρα βρήκε τον Τζημογιάννη, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τη Βέροια.

Ο Ορέστης απάντησε με παρόμοιο τρόπο στο 20′, με τον Άγγο να εκτελεί με το κεφάλι και τον Ιωαννίδη να διώχνει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα.

Επόμενη τελική για τους γηπεδούχους, με τον Ντόγο να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 37′, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ χωρίς να απειλήσει τον Ναθαναηλίδη.

Στο 46′, ο Ορέστης Ορεστιάδας πλησίασε το γκολ, με κεφαλιά του Πασχαλίδη, η οποία κατέληξε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία φάση, με τη Βέροια να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια έδειξε να επικεντρώνεται στη διαχείριση του αποτελέσματος, κρατώντας τον Ορέστη μακριά από την περιοχή, ενώ δεν ρίσκαρε επιθετικά. Η πρώτη τελική ήρθε στο 58′, ύστερα από κόρνερ του Κουτσούκη και κεφαλιά του Πέλκα, η οποία έφυγε ψηλά άουτ.

Σπουδαία ευκαιρία για τη Βέροια στο 69′, με τον Κουτσούκη να κλέβει να προωθεί στον Ντόγο, αλλά αυτός να μπερδεύεται και να μην καταφέρνει να εκτελέσει από θέση τετ-α-τετ, ενώ ένα λεπτό αργότερα μια ασυνενοησία στην άμυνα του Ορέστη παραλίγο να καταλήξει σε αυτογκολ.

Πολύ κοντά σε ένα δεύτερο έφτασε η Βέροια στο 76′, εκεί όπου ο Κουτσούκης εκτέλεσε κόρνερ στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας και ο Γιαννόπουλος πρόλαβε τον Ναθαναηλίδη, αλλά η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ.

Φοβερή ενέργεια του Χατζηπάντου στο 83ο λεπτό, ο οποίος κέρδισε με το σώμα του τρεις αντιπάλους και εκτέλεσε από διαγώνια θέση, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

Παραλίγο ισοφάριση για τον Ορέστη Ορεστιάδας, ο οποίος είδε τον Πασχαλίδη στο 84′ να βγαίνει τετ-α-τετ και να “πυροβολεί”, ωστόσο ο Ιωαννίδης αντέδρασε για ακόμη μια φορά σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Απίθανη ευκαιρία και στο 94′ για τη Βέροια με τον Μπλέτσα να βγαίνει ολομόναχος με πρόσωπο στην αντίπαλη εστία, αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ναθαναηλίδη και κάπου εκεί διαιτητής σφύριξε τη λήξη, με τη “Βασίλισσα” να παίρνει το τρίποντο με 1-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ):
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ, ΝΤΟΓΟΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ (ΤΖΟΡΝΤΑΝ 62′), ΜΠΑΛΛΑΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 66′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΠΕΛΚΑΣ (ΜΠΛΕΤΣΑΣ 71′), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Ορέστης Ορεστιάδας (ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ): ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ, ΦΟΡΝΤΟΣ, ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΤΣΙΕΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΟΣ (ΑΣΠΙΩΤΗΣ 56′), ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΟΤΕΜΠΕΡΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ 56′), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 68′), ΓΚΙΝΤΙΔΗΣ (ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ 68′).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ