Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να γίνει ο τελικός κυπέλλου στη Βέροια!

Πρόταση «βόμβα» του «Κατάσκοπου» που έρχεται να ταράξει τα νερά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου - 
«Μουρτζίλα, στείλε έγγραφο στην ΕΠΟ»

Που θα γίνει ο τελικός κυπέλλου; Θα γίνει στο Ο.Α.Κ.Α.; Εκεί δεν θέλει ο Άρης, γιατί θα παίζει στην έδρα του αντιπάλου. Θα γίνει στο Βόλο; Εκεί δεν θέλει ο Μπέος, γιατί δεν ξεχνάει τα επεισόδια που είχαν γίνει στην πόλη του μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Να κάνει η μάνα; Όχι! Ο «Κατάσκοπος» θα καθαρίσει την μπουγάδα και θα ρίξει την μαγική ιδέα που δεν έχει σκεφθεί κανείς!

Μάγκες μια είναι η λύση... Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, πρέπει να γίνει στη Βέροια! Μουρτζίλα, στείλε έγγραφο στον φίλο σου τον Μπαλτάκο και ζήτα να γίνει το ματς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. 

Σκεφτείτε πόσα έσοδα θα έρθουν στην πόλη μας. Θα γεμίσουν όλα τα ξενοδοχεία, θα υποδεχτούμε εκατοντάδες επίσημους, μπορεί και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σίγουρα πάνω από 10.000 φιλάθλους.

Όλα τα ξενοδοχεία του νομού θα είναι sold out. Οι ταβέρνες και οι καφετέριες θα είναι γεμάτες, το βράδυ στον πεζόδρομο της Έλλης θα γίνει χαμός, άσε που αν το σηκώσει ο «Κάρυ» θα πάει την ομάδα στα μπουζούκια και εκεί θα ακολουθήσουν όλοι οι οπαδοί του Άρη. 

Ξυπνάτε ρε! Η πόλη μπορεί μέσα σε δύο μέρες, μπορεί να βγάλει ακόμα και 1.000.000 ευρώ. Σας χαλάνε; Άσε που θα παίζουμε πρώτη είδηση σ' όλη την Ελλάδα. Να δώ τον «Κάρυ» να σηκώνει την κούπα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και τι στον κόσμο!

Εγώ πάντως την πρότασή μου την έκανα. Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Μουρτζίλα μια χάρη σε παρακαλώ. Αν γίνει ο τελικός στη Βέροια, βάλε με στα VIP. Θέλω να είμαι ανάμεσα σε Αλαφούζο και Καρυπίδη. Κλαίω!

10 σχόλια:

  1. Ρε φίλε;;τι πίνεις;πες μας και δώστο και σε εμάς να γίνουμε και εμείς χαρούμενοι. Μέχρι πριν λίγες μέρες λόγο μη έγκρισης κτλ κτλ την βγάζανε τα παιδιά στα πέταλα!το γκαζόν του γηπέδου το είδες;; Κυλικείο γηπέδου έχεις δει;; Τουαλέτες την κατάσταση τους την ξες; Δε νομίζω ... Θες να βγάλεις και 1000000 το λιγότερο,να σου πω; Στον ant1 έχει μια εκπομπή που αγοράζουν και επενδύουν σε ιδέες σαν τη δική σου,τι λες;θα βγάλεις χρημα ζεστό σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου κατασκοπε κοκακια... 😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατασκοπε, εχεις πάει ποτέ στο γήπεδο της πόλης? 😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάσκοπε τι καρναβαλική πρόταση είναι αυτή; Να σοβαρευθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας τρολάρει κανονικά ο Κατάσκοπος κι εσείς τσιμπάτε... Πόσο χαζοί είστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάστορα το κόβεις για τρολαρισμα;αν ναι υπάρχει θέμα εκτός αν είσαι φίλος του.

      Διαγραφή
    2. Κατασκοπε έγραψες την π@παρια σου και μας γράφεις ανώνυμα τώρα ότι τρολαρες τελικά? 😂😂😂🤡

      Διαγραφή
  7. Χθεσινό σχόλιο του πράκτορα,σήμερα του προτείνω την Τούμπα και θα συμφωνήσει και ο Άρης,αν δεν θέλει ο Μπέος το παιχνίδι στο Βόλο να ρίξουν κλήρωση ΟΑΚΑ ή Τούμπα . Αν κάτσει ΟΑΚΑ το παιχνίδι 50-50 αλλά αν κάτσει Τούμπα τότε μετά από 50 χρόνια ο Άρης θα το σηκωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ