Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων του ΥΠΑΑΤ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, παρόντος του Βουλευτή Ημαθίας, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, κ. Στέργιος Διαμάντης και ο συνεργάτης του κ. Βεσυρόπουλου, κ. Δημήτρης Μπιτέρνας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις χρηματοδοτήσεις μέσω του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2021-2027» για τα αρδευτικά δίκτυα και την αγροτική οδοποιία. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βέροιας ενημέρωσε τον Γ. Γραμματέα για την πορεία του έργου «Αρδευτικό δίκτυο Άμμου – Αγίας Βαρβάρας», προϋπολογισμού 5,7 εκατ. ευρώ. Ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε πως η υδραυλική μελέτη του έργου για τη δημιουργία αρδευτικών δικτύων σε έκταση 3.850 στρεμ. έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η περιβαλλοντική της αδειοδότηση για την τελική υποβολή του φακέλου προς χρηματοδότηση.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Βέροιας πληροφόρησε τον Γ. Γραμματέα ότι ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης μελέτης για την ορεινή αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Γεωργιανών, Ριζωμάτων, Σφηκιάς και Δασκίου.

3 σχόλια:

  1. Λες να την "πηδηξει" η ΠΑΕ Βεροια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,
    σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΔΠΘ. Μεταπτυχιακές σπουδές 1985-86 στη Γαλλία με αντικείμενο Μεταλλικές κατασκευές και υπόγεια έργα και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Μ.Δ.Ε. στο ΕΜΠ στο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012.
    ο Ημαθιώτης πρώην Υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας στο Υπουργείο Οικονομικών
    Είναι οικονομολόγος και απόφοιτος,
    του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και
    του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.
    Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Υποψήφιος διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης.
    Ο Δήμαρχος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
    Ο άλλος, ο τέταρτος της σύσκεψης τι είναι ;
    Σαν τι πήγε εκεί ; Σε τι είναι ειδικός ; Τι ξέρει να κάνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ