Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Λοβέρδο η Κουρκουτά στο ΣτΕ: «Μονόδρομος οι εκλογές»

Ολοκληρώθηκε η δικαστική διαδικασία σχετικά με την προκήρυξη των εκλογών στον δήμο της Αλεξάνδρειας. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις δύο πλευρές (Γκυρίνη-Κουρκουτά) να περιμένουν τα μέσα της επόμενης εβδομάδας την επίσημη απόφαση. 

Από την πλευρά της η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ» σε δήλωσή της τονίζει πως ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός της Αλεξάνδρειας και ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή της:

«Με την κατάθεση του υπομνήματος μας ολοκληρώθηκε σήμερα η παράστασή μας ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με νομικά επιχειρήματα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του συνδυασμού μας Χρυσανθάκης Χαράλαμπος, Λοβερδος Ανδρέας και Παπαστεργίου Γεώργιος αποδόμησαν πλήρως κάθε αντίθετο ισχυρισμό, υπερασπιζόμενοι την πάγια νομολογιακή θέση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και την στηριζόμενη σ’ αυτήν απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας.

Αναμένεται εντός ολίγων ημερών η έκδοση της απόφασης του.

Ο κύκλος των δικαστικών αντιπαραθέσεων ολοκληρώθηκε, τώρα ας μιλήσουμε πολιτικά, ας αντιπαρατεθούμε πολιτισμένα με επιχειρήματα, προτάσεις και σχέδια για τη καθημερινότητά μας.

Το όραμα της κάθε πλευράς θα το κρίνει ο λαός του δήμου μας, όπως δήλωσε και ο κ. Γκυρίνης («ο κόσμος της Αλεξάνδρειας θα επιλέξει» είπε) δείχνοντας πως ο δρόμος για εκλογές είναι πλέον μονόδρομος».

4 σχόλια:

  1. Η φωτογραφια μου θυμισε απο το" Κωσταντινου και Ελενης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Λοβέρδο στο ΣτΕ μεΧαλκιδη στον ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν χαθεί ο Δήμος θα είναι άλλο ένα πλήγμα για τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει χρόνια τώρα που πυροβολεί τα πόδια της η ΝΔ ,αυτό θα είναι πλήγμα; Έχουν αρχίσει να ξυπνούν και τα ζα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ