Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Hμαθιώτικη δυναμική πάει στις εκλογές ο Λοβέρδος

Με ανεβασμένες τις μετοχές του στην Ημαθία πάει στις ευρωεκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε από τον Έβρο το νέο του κόμμα που λέγεται «Δημοκράτες» (δείτε εδώ). 

Είναι η δεύτερη φορά που ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ιδρύει πολιτικό κόμμα, καθώς πριν από 11 χρόνια είχε ιδρύσει την «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα»ως μετεξέλιξη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ. Κ. Σ. ΣΥ.), πολιτική κίνηση που είχε ιδρύσει ο ίδιος το Δεκέμβριο του 2012.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος οδεύει προς τις εκλογές με αντικειμενικό στόχο να λάβει το 3% του εκλογικού σώματος και να βγάλει μια έδρα ευρωβουλευτή. 


Σ' αυτήν την προσπάθεια έχει για πολύτιμο σύμμαχό του την Ημαθία, αφού από την περιοχή μας κατάγεται η σύζυγός του (η κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου έχει καταγωγή από τα Πιέρια Όρη και συγκεκριμένα από το Πολυδένδρι και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά!), ενώ είχε εμπλακεί και στις εκλογές του Δήμου Αλεξάνδρειας, καθώς ήταν συνήγορος της Δώρας Κουρκουτά στον αγώνα που έδινε για να προκηρυχθούν ξανά οι δημοτικές εκλογές.

Σ' αυτή την δύσκολη επερχόμενη μάχη που έχει να δώσει, η Ημαθία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο, αφού θα είναι ένα από τα «κάστρα» του πρώην υπουργού, και αναμένεται να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό σε σύγκριση με τους άλλους νομούς της Βορείου Ελλάδος.


Πηγή Φώτο: www.ndpphoto.gr

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Θελει να εκλεγει για τον Λαο και οχι για τα 20 χιλιαδες Ευρω τον μηνα.

      Διαγραφή
    2. Αντε τραβατε ολοι μα ολοι σπιτια σας, δουλευετε τον λαο με δηθεν ιδεολογηματα και στην πρωτη στροφη περνετε οποιο βαγονι αλλο τραινου για το χρημα...τυχοδιωκτες εεε τυχοδιωκτες, τεμπεληδες πολιτικοι καλα αμοιβομενοι

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ