Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

18,5 εκ για αναβάθμιση υποδομών 9 Κέντρων Υγείας - Στη λίστα και το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας


Τα γραφεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή υπογραφής συμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση 9 Κέντρων Υγείας καθώς και για την προσθήκη νέας πτέρυγας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας της Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του Α.Π.Θ.


Το παρών έδωσαν ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρειας, Κρύας Βρύσης, Λιτοχώρου, Αριδαίας, Λαγκαδά, Σκύδρας, Διαβατών, Κουφαλίων και Χαλάστρας, προϋπολογισμού 18,5 εκατ. ευρώ καθώς και το έργο της προσθήκης Νέας Πτέρυγας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας της Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του Α.Π.Θ., προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώνει το Υπουργείο Υγείας, το πρόγραμμα της αναβάθμισης των υποδομών της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί και έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων δεκαετιών.

Ειδικότερα, τα έργα που θα υλοποιηθούν στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας είναι συνολικού προϋπολογισμού 72 εκατ. ευρώ και αφορούν δράσεις τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας, σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Σπύρο Άδωνι,θα κάνει τον νόμο μας πρότυπο για ιατρικό τουρισμό.Με τόσους γιατρούς, νοσηλευτές, μηχανήματα,κέντρα υγείας και αύριο μεθαύριο αφού εξαγγείλει και καμμία εικοσαρια ασθενοφόρα με το προσωπικό τους,θα αναγκαστεί ο υπουργός υγείας της Ελβετίας να πάρει ιδέες από τον υπέρ δάσκαλο διοικητη του νοσοκομείου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ