Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταστροφικές πλημμύρες στην Πιερία - Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι, σοβαρές ζημιές σε περιουσίες

Σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης βρίσκονται χωριά στην Πιερία, καθώς η κακοκαιρία χτυπά τον νομό. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η βροχόπτωση στην Πιερία. Άγιος Σπυρίδωνας, Κονταριώτισσας και Βροντού συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο όγκο νερού και 3000 κεραυνούς

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν καταγραφή σημαντικές ζημιές στον Άγιο Σπυρίδωνα, Κονταριώτισσα και Βροντού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό ατόμων και στην περιοχή από την Κονταριώτισσα έως την Καρίτσα κινητοποιήθηκαν συνεργεία της υπηρεσίας, αλλά και μηχανήματα έργου για να παρέχουν βοήθεια σε οδηγούς ακινητοποιημένων οχημάτων.

Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 40 κλήσεις και χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια.

Επιπλέον, στην περιοχή μεταξύ Καρίτσας και Βροντού, στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, η Πυροσβεστική προχώρησε σε απεγκλωβισμό ηλικιωμένης γυναίκας μέσα από το σπίτι της και τριών γυναικών που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτοκίνητο. Στη δεύτερη περίπτωση έγινε και χρήση μηχανήματος έργου για την μεταφορά των γυναικών σε ασφαλές σημείο.

Επαρχιακοί δρόμοι στα ορεινά της Πιερίας πλημμύρισαν και η κυκλοφορία διεξάγεται μετ' εμποδίων. Χωρίς προβλήματα πάντως γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην ΠΑΘΕ.

Με δυσκολίες λόγω της βροχόπτωσης διεξάγεται η κυκλοφορία στον δρόμο Κατερίνη-Δίου και Κατερίνη-Αγίου Δημητρίου.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όλοι αγνοουν τη στάθμη του νερού που ανεβαίνει απειλητικά στην τάφρο 66.Ωκεανός θα γίνει η πεδιάδα της Μακεδονίας πρωην Βάλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ