Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Οδύσσεια μιας (;) σχεδίας στο Γυμνάσιο Μακροχωρίου


Οι μικρότεροι μαθητές του Γυμνασίου Μακροχωρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος: Ομήρου « Οδύσσεια» άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη να… πλεύσει στα πελάγη που περιπλανήθηκε ο Οδυσσέας και δημιούργησαν τη σχεδία του ήρωα, όπως την φαντάστηκε ο καθένας!

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά: σιγά σιγά μέσα στις τάξεις άρχισαν να καταφθάνουν σχεδίες φτιαγμένες από απλά υλικά, αλλά με πολύ μεράκι από μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων Α1, Α3 και Α4 του Γυμνασίου. Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει μια συνολική έκθεση - παρουσίασή τους σε κεντρικό χώρο του σχολείου ώστε να μπορέσουν όλοι να τις θαυμάσουν!


Η διεύθυνση του Γυμνασίου Μακροχωρίου θα ήθελε να συγχαρεί τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» των εκπαιδευτικών που διδάσκουν το μάθημα, Σκούρα Μαρία και Τσουλτσίδου Κωνσταντία, να τους ευχηθεί στο μέλλον να συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις και, έχοντας ως παράδειγμα τον Οδυσσέα, να κάνουν στη ζωή τους πολλά ταξίδια, με πρώτο αυτό της γνώσης!




6 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά πάλι τριήμερο είχαμε για τους καθηγητές στο γυμνάσιο......κάντε υπομονή έχετε άλλα δύο τριήμερα αυτό τον μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή! Τοξικό άτομο! Τουλάχιστον 10 μέτρα μακρυά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθαρα δευτερα και 25η μαρτιου ειναι για ολους αργιες-αν δεν με απατσ ημνημη μου- οχι μονο για τους εκπαιδευτικους.Και παλι οχι για ολους τους εκπαιδευτικους γιατι καποιοι πηγαινουν στα χωρια οπου υπξρετουν για να συνοδευσουν μαθητες κσι σημαια στη δοξολογια και στην παρελαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε τεμπέληδες να σας δω να βγάλετε μία ατόφια εβδομάδα μάθησης και τι στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ