Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Διαχρονικά αδικημένη η Βέροια»

Ο προπονητής της Βέροιας μίλησε για τη μάχη της Εθνικής με φόντο την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα γήπεδα της Γερμανίας και το Euro 2024, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες έχουν τα απαραίτητα εχέγγυα ποιότητας και εμπειρίας.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο Γιώτης Τσαλουχίδης δήλωσε:

Αρχικά για τη Βέροια ανέφερε: «Είναι η μοναδική ομάδα που είναι τόσο αδικημένη, από τα μπαράζ της ανόδου, δίνει τη μάχη της για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική και μαζί με τον Ηρακλή αποτελούν διαχρονικά τις πιο αδικημένες ομάδες».

Ενώ για την Εθνική και το δίλλημα Πέλκας – Κωνσταντέλιας: «Νομίζω ότι καλύτερο έχουμε να δείξουμε σε ταλέντο είναι ο Κωνσταντέλιας, χωρίς να θέλω να αδικήσω τον Δημήτρη, αλλά αυτό που έχει ο Κωνσταντέλιας δεν το συναντάς εύκολα, έχει το απρόβλεπτο και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το παραπάνω που έχει ο Κωνσταντέλιας σε σχέση με τον Πέλκα είναι η απρόβλεπτη πάσα, υπάρχουν οι πολύ καλοί και οι ηγέτες, ο Γιάννης είναι πολύ καλός και μένει να γίνει και ηγέτης μέσα από την προσωπική δουλειά και τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ