Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιόρτασε τα 60 χρόνια του ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού - Ποιοι ήταν στην Ελιά;

Μία ανοικτή σε όλους, επετειακή εκδήλωση, για τα εξήντα χρόνια λειτουργίας του διοργάνωσε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας. Η γιορτινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φλεβάρη στην κατάμεστη αίθουσα του πολύχώρου Sala Ελιάς.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Ομίλου Κατερίνα Γαλίκα, μίλησε για το έργο που επιτελεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εθελοντικής προσφοράς «Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη, οι πολιτεύτριες Στέλλα Αραμπατζή, Λίνα Τουπεκτσή, Εύα Λιλιοπούλου, Τζωρτζίνα Αθανασίου, η σύζυγος του στρατηγού Φανή Τυλιγαδά, η Αικατερίνη Κατσαβού-Βεσυροπούλου, η Ελλη Δελληγιάννη-Μπαρτζώκα, η Εφη Μάρκου-Βοργιαζίδου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και η Ευαγγελία Γουτσίκα πρώην Πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας, η Μαρίνα Ψωμιάδου πρόεδρος-Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας, η πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου Ευδοξία, η Πίσκου Τασούλα-Σύλλογος Βλάχων Βέροιας, Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, η Ανανιάδου Αλέκα Πρόεδρος-Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα, Αικατερίνη Νεδελκου, εκπρόσωπος - Πρωτοβουλία για το Παιδί, Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, η Τελάλογλου Δέσποινα Πρόεδρος-Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας, η Ελένη Γεωργιάδη Πρόεδρος-Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, Σύλλογος Τριλόφου, κ.α.), επαγγελματίες και υποστηρικτές του Ομίλου. 

Τα γλυκά της εκδήλωσης ήταν προσφορά του Νούσιου Αντώνιου. Το μπάνερ και ο στολισμός της εκδήλωσης ήταν προσφορά της Αθηνάς Τζιούρτζια, διακοσμήτριας. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτό μενού και ποτό και διασκέδασαν με το πλούσιο έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό – δημοτικό πρόγραμμα.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι:
  • Κώστας Κοντοκοτσάκος, τύμπανα
  • Βασίλης Αγγελινός, πλήκτρα – φωνή
  • Γιώργος Σαλαπασίδης, κλαρίνο
  • Κώστας Μπατσίλας, μπουζούκι - τρομπέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ