Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γι' αυτό τον αγαπάμε!

Aκόμα και ο ίδιος ο Μητροπολίτης Βεροίας που έχει αφιερώσει όλη την ζωή του, να υπηρετεί τον Θεό, δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις του!

Το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 17ης Μαρτίου, στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης τελέστηκε ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων κήρυξε τον θείο λόγο, ανέγνωσε τη συγχωρητική ευχή και ζήτησε συγχώρηση για τυχόν λάθη και παραλείψεις του στην άσκηση της ποιμαντορίας του.























6 σχόλια:

  1. Αλάθητο έχει μόνο ο Πάπας μια από τις σοβαρές διαφορες που μας χωρίζουν από τους Δυτικούς.Οποτε ορθώς έπραξε ο Μητροπολίτης μας,γιατί να διστάσει;Συγχωρεμενα λοιπόν και Καλή Μεγάλη και Αγία Τεσσαρακοστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ.Συγχωρεμενα αφου πρωτα μεταννοησουν οι αμαρτανωντες βουλευτες της ΝΔ για οροσμενα νομοσχεδια.

      Διαγραφή
  2. Γιατί τόσες φωτογραφίες? Πιστοί εν ώρα προσευχής και συγγνώμης είναι και όχι κοσμικό gala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειραζει τοσες χαζες φωτο βλεπουμε ,τι πειραζει να δουμε και κατι ζωντανα για την ψυχη μας οσοι δεν μπορουσαμε να ειμαστε ,εγω ακουσα στο ραδιοφωνο ,αλλα και μετις φωτο κατι περισσοτερο περασε στην ψυχη μου ... Γιατι ητανε κατι ταπεινο και κακως σας ενοχλησε....

      Διαγραφή
  3. Ακόμα και αυτός; Τυχόν λάθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε Ποιμενάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ