Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπαθε πλάκα ο Γουμενίδης με τη Βέροια: «Τύφλα να 'χει η Ολλανδία και οι Τουλίπες της»

«Το χρώμα των Ανθισμένων Ροδακινιών ταξιδεύει μέχρι το διάστημα»


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Βέροια και τον υπέροχο κάμπο της ο Νάσος Γουμενίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής του OPEN αναφέρθηκε στις Ανθισμένες Ροδακινιές και έπλεξε το εγκώμιο της σπάνιας φυσικής ομορφιάς. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η Ημαθία είναι ένα εκπληκτικό μέρος, με την πανέμορφη «ροζ θάλασσα» να διακρίνεται μέχρι το διάστημα. 

«Πραγματικά είναι ένα δώρο Θεού, τύφλα να έχει η Ολλανδία και οι Τουλίπες της» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γουμενίδης, με την Πρόεδρο του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας Γιάννα Πιλιτσίδου να παρεμβαίνει στην εκπομπή, κρατώντας ένα ποδήλατο μέσα σ' ένα ανθισμένο τοπίο.

Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. Υπερβολές μια εικόνα διάρκειας 10 έως 15 ημερών και βέβαια από ψηλά γιατί η προσέγγιση είναι λίγο δύσκολη
    Ιδιαίτερα όταν ο καιρός είναι βροχερός.
    Και βέβαια η τουλίπα στην Ολλανδία προσφέρει ένα ισχυρό ποσοστό στο ΑΕΠ. Πόσο ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καθόλου υπερβολές.... Τέτοια ομορφιά δεν υπάρχει γιατί είναι ο κάμπος και φαίνονται όλες.Οσο για την Ολλανδία όλη η Ευρώπη είναι πιο μπροστά από εμάς, γιατί φταίμε εμείς οι Έλληνες.Οποια κυβέρνηση και να υπάρχει είμαστε απαράδεκτοι.... Δεν έχουμε σεβασμό, πάντα υποβαθμίζουμε την πατρίδα μας, αντί να την κάνουμε πανέμορφη.Ολοι μαζί

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ !ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ!ΠΟΥΛΑΝ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ(ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΕΣΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)ΕΜΕΙΣ ΤΙ? ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΕΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΧΩ.ΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο τουλίπα άλλο Ροδακινιά ανθισμένη.Και τα δύο είναι πολύ όμορφα σας πείραξε αν προβάλεται αυτός ο τόπος;,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ