Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική ενίσχυση του Νοσοκομείου Βέροιας σε μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό


26 Νοσηλευτές, 6 + 3 Ιατροί - Αριθμός που ξεπερνάει τα μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας


Σε μια δυναμική ενίσχυση με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχωράει το Νοσοκομείο Βέροιας.

26 θέσεις μόνιμων Νοσηλευτών

Στην προκήρυξη που υπογράφηκε την περασμένη Πέμπτη 22/2 από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, για 2.145 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών -όλων των κατηγοριών- στα νοσοκομεία της χώρας, η Μονάδα της Βέροιας εξασφάλισε και προκηρύσσει την κάλυψη 26 θέσεων (17 ΤΕ και 9 ΔΕ).

6+3 μόνιμοι ειδικευμένοι Ιατροί

Επιπλέον, στην προκήρυξη για την κάλυψη 704 μόνιμων γιατρών κλάδου ΕΣΥ, για τη Μονάδα Βέροιας προκηρύσσονται οι ακόλουθες θέσεις:

• Εσωτερικής Παθολογίας Επιμελητή Α
• Εσωτερικής Παθολογίας Επιμελητή Β
• Καρδιολογίας Επιμελητή Α
• Γεν. Χειρουργικής Επιμελητή Β
• Γεν. Ιατρικής ΤΕΠ Επιμελητή Β
• Βιοπαθολογίας-Μικροβιολογίας Επιμελητή Β

Ακολουθεί η προκήρυξη Συντονιστών Διευθυντών για τις ειδικότητες:

• Αναισθησιολογίας
• Πνευμονολογίας
• Ορθοπαιδικής

Μια άνευ προηγουμένου ενίσχυση για το Νοσοκομείο της Βέροιας, όπως την χαρακτήρισε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, που θα επιφέρει σημαντική βελτίωση στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών για περίθαλψη και προστασία της υγείας του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των θέσεων που προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Βέροιας, ξεπερνάει και μεγαλύτερα Νοσοκομεία της χώρας.

16 σχόλια:

  1. Αρε Πλιογκα Ευαγγελισμό το έκανες το νοσοκομείο,με την άνευ προηγούμενου ενίσχυση που ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ έχει το νοσοκομείο μας. Πάντως εκεί στην ΝΔ σας παραδέχομαι έχετε κάνει να φαίνεται ο Ανδρέας στα πρώτα του χρόνια μαθητουδι του νηπιαγωγείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι θα κάνουν ουρά για να έρθουν οι γιατροί,θα σπρώχνουν κιόλας ποιος θα πρωτοέρθει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι αν θα έρθουν πραγματικα οι γιατροί, γιατί τον χειρουργό μόνο σε φωτογραφία τον είδαμε τελικα. Με υποστελεχωμενα όλα τα νοσοκομεία και κάθε γιατρό που υποβάλλει χαρτιά υποψήφιο για 2 και 3 θέσεις, σημαντικό είναι να έρθουν και να παραμείνουν γιατροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο πόσους προβλέπει η προκήρυξη να προσληφθούν, άλλο πόσοι τελικά θα διοριστούν, ειδικά γιατροί. Για να προβλέπονται τόσες πολλές θέσεις, σημαίνει και ότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις, είτε από συνταξιοδοτήσεις, είτε από παραιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το είπαμε , το λέμε: ο δάσκαλος πετάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν τα αυτονόητα δηλ. η έλευση ενός γιατρού, νοσηλευτή κ.λ.π. στο Νοσοκομείο, γίνονται είδηση! Και επιτυχία !!!! του διοικητή! Ε ρε κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΘΑ ΘΑ έρθουν και αν με το καλό έρθουν θα καθήσουν; Όταν το νοσοκομείο επανδρώσει σε ποσοστό άνω του 80% και ΑΡΧΊΣΕΙ να λειτουργεί,μην αντιδράσετε ,να λειτουργεί λέμε τότε να βγάλουμε το καπέλο στον δάσκαλο, μακάρι αλλά οι πιθανότητες ποσοστιαία είναι πολύ μικρές έως μηδενικές ,ο λόγος μα τα ιδιωτικά θεραπευτήρια , ο φιλευθερισμος ανεκτίμητη αξία.

      Διαγραφή
  7. Νοσοκόμοι ΔΕ (διετές ΙΕΚ της πλάκας) και ύφος υπουργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την είπες την κακία σου,σαφώς ανώνυμα.Όταν χρειαστείς το Ε.Κ.Α.Β. να ζητήσεις ΤΕ-ΠΕ διασώστη/πλήρωμα ασθενοφόρου.Όταν νοσηλευτείς στο νοσοκομείο να ζητήσεις να σε νοσηλεύουν μόνο ΤΕ-ΠΕ νοσηλευτές (σε όλες τις βάρδιες καθώς και σε όλα τα τμήματα ή εργαστήρια που θα μεταβείς). Είπες κάτι;

      Διαγραφή
    2. Είπες εσύ κάτι για το υφάκι των νοσοκόμων μήπως;

      Διαγραφή
    3. Όταν ο ανώνυμος κατηγορεί τον άλλο για την ανωνυμία του ξεπερνά κάθε ανθρώπινη λογική,εκτός και αν είναι ψηφοφόρος συγκεκριμένης παράταξης.

      Διαγραφή
  8. Ο άσχετος Άδωνης ,θα τα λύσει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά γελούσαμε με τον μουσαμά του τσιπρα στο μετρό Θεσσαλονίκης! Εδώ μας διαφημίζουν στελέχωση με εξαίρετους γιατρούς πριν καλά καλά τους βρουν! Δεν το λες και Ευαγγελισμό νοσοκομείο με μηδέν πλέον αναισθησιολογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλά συγχαρητήρια στον αξιότιμο κύριο Πλιόγκα, που έχει το θράσος να παρουσιάζει το αυτονόητο ως προσωπική του επιτυχία. Που είχε την τύχη να διοικεί, φυτευτός από τη ΝΔ, σε μια περίοδο που έβρεχε χρήματα από παντού, και από ουσία δεν έκανε τίποτα. Όλα για το φαίνεσθαι, την εικόνα και τα social. Μπας και συνεχίσουμε σε θέσεις εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ