Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται στη Βέροια ο Εξαδάκτυλος


Για τη Σύνοδο Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων και τον ετήσιο χορό των Υγειονομικών στο ΑΙΓΕΣ

Τη Βέροια θα επισκεφθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, στο πλαίσιο συμμετοχής του στη Σύνοδο Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων.

Ο κ. Εξαδάκτυλος το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί εθιμοτυπικά τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, καθώς και λοιπές Αρχές και Φορείς (επαγγελματικούς, επιστημονικούς κτλ.) της Ημαθίας.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ», όπου στις 11:30 θα διεξαχθεί η Σύνοδος των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Το βράδυ του Σαββάτου 9/3 θα πραγματοποιηθεί, επίσης το ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ, ο ετήσιος χορός Υγειονομικών, παρουσία των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα απονεμηθεί πλακέτα στους Ιατρούς που αποχωρούν από την ενεργό δράση.

6 σχόλια:

  1. Αρκετα μας φωτισε με τα ιατρικα του δρωμενα στην πανδημια ...δεν θελουμε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "πριζάκιας" της πανδημίας του γιόκα-19.
    Τώρα, πλαστικός χειρουργός με ιούς, τι δουλειά έχει, ούτε αυτός το έχει καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να του κόψουμε ένα δάχτυλο να γίνει πενταδαχτυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιμήθηκε απο την κυβέρνηση με θέση ευρωβουλευτή, για τις υπηρεσίες που προσεφερε στην ειδικού τύπου ενημέρωση(!) για τον κορονοιο.

    Ξεπερνώντας οτι δεν είναι λοιμοξιολογος-πνευμονολογος έγραψε πολλες ώρες στην TV να μας αποδείξει οτι ο πλαστικός χειρουργος, αν θέλει μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απο δυο ωραία βζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς γίναν έτσι οι γιατροί, όλα για τα λεφτά πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ