Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι πρωταγωνιστές της Γ’ ΕΠΣΗ μιλούν στο σημερινό (11/3) «Μαντρί»

Οι πρωταγωνιστές της Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας, έλαμψαν και θα μας μιλήσουν για τις επιτυχίες τους στο σημερινό, 11 Μαρτίου, «Μαντρί» που θα προβληθεί στις οθόνες του sportsfan.gr και του veriotis.gr.

Στην διαδικτυακή μας παρέα θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της ΑΕ Ριζωμάτων, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η ομάδα των Ριζωμάτων κατάφερε και μαθηματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας και μία αγωνιστική πριν το τέλος πανηγυρίζει μια σπουδαία κατάκτηση στην έδρα του ανταγωνιστή της. Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος θα μιλήσει για τη φετινή επιτυχία, αλλά και για τις βλέψεις του μέλλοντος.

Μαζί του θα έχουμε ακόμη έναν άνθρωπο, εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας. Ο ΑΠΣ Μελίκης είναι από τους… «νέους» του φετινού πρωταθλήματος και τα πήγε περίφημα, αφού θα είναι και αυτός μία από τις τρεις ομάδες που παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ κατηγορία. Για την επιτυχία αυτή και τις φιλοδοξίες της μελικιώτικης ομάδας, θα μας μιλήσει ο προπονητής της, Αντώνης Δακόπουλος.

Το Μαντρί είναι εδώ ενωμένο δυνατό! 21:00-23:00 στις οθόνες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ