Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λίγο πριν τον γκρεμό! Άφησε βαθμούς στη Μηχανιώνα η Βέροια

Για ακόμη έναν αγώνα η Βέροια έχασε έδαφος στη μάχη παραμονής που δίνει, αφού για τον σαββατιάτικο (23/3) αγώνα της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Χωρίς να πιάσει τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Γιώτη Τσαλουχίδη δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στη Μηχανιώνα και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στον υποβιβασμό, όντας στο -8 με παιχνίδι παραπάνω έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα έγινε στο 51’. Ο Μπάλλας βρήκε από δεξιά τον Φασίδη μέσα στην περιοχή, αυτός έπιασε γυριστό σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικών και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Τεντζέρη. Στο 74’ ςέντρα του Μαρμαρίδη από αριστερά, ο Τσιπούρας στο δεύτερο δοκάρι με προβολή δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία στιγμή στο 90+2′. Κεφαλιά του Λαγόντζου, η μπάλα στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Ιωαννίδη, για να μείνει έτσι το 0-0.

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΛΑΓΟΝΤΖΟΣ, ΚΑΛΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣ, ΣΑΛΙΑΡΗΣ, ΤΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΚΚΟ, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΙΚΟΣ.

ΤΟΣΚΟΣ, ΚΙΖΥΛΗΣ, ΠΑΣΤΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΣ, ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ, ΚΑΝΕΛΛΗΣ, ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΝΠΣ Βέροια (ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ.

ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ, ΠΕΛΚΑΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΚΕΤΟΓΛΟΥ.

4 σχόλια:

  1. Ο Γιωτης θα τελιωσει τη χρονια αηττητος,και μεσα απο αυτο το διαστημα θα κρινει ποιους θα σουταρει και ποιους θα κρατησει σε συνδιασμο με τους παιχτες που θα φερει.
    Ο Γιωτης ειναι Μαγκας,το εργο του θα φανει απο φετος και του χρονου θα παρει σαρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατσίκια Αρβανιτίδη θα λέτε και θα κλαίτε,καταντήσατε την ομάδα να πάει τοπικό,ήρθε η ώρα να αναλάβω για να αναβαθμιστεί η πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που θα πάρει μερος στο τοπικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ