Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λογγινίδης και «Ψιψίνος» θα γεμίσουν το σημερινό (4/3) «Μαντρί»

Με δύο καλεσμένους θα γεμίσει το «Μαντρί» μας σήμερα, 4 Μαρτίου, που θα προβληθεί στις οθόνες του sportsfan.gr και του veriotis.gr.

Στην παρέα μας σήμερα θα βρεθεί ο πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ Νάουσα, Γρηγόρης Λογγινίδης. Με αφορμή την νίκη κόντρα στην Αγία Μαρίνα για το πρώτο σκέλος των ημιτελικών στο Κύπελλο Ημαθίας, ο νεαρός θα μιλήσει για τη δουλειά που γίνεται στον ΦΑΣ, τους ομαδικούς στόχους, αλλά και τις ατομικές φιλοδοξίες.

Ο δεύτερος καλεσμένος μας είναι ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους της Βέροιας, με το οπαδικό του κοντέρ να γράφει ατελείωτα χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα. Η χθεσινή νίκη της Βέροιας επί του του Ορέστη Ορεστιάδας του… «γύρισε τα μυαλά» κι έτσι ο Γιάννης Ιωαννίδης, γνωστός ως “Ψιψίνος”, θα έρθει να το γιορτάσει “Στο… Μαντρί” του SportsFan, σε μια ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, συνάντηση, on studio!

Το Μαντρί είναι εδώ ενωμένο δυνατό! 21:00-23:00 στις οθόνες σας γιατί αυτό δεν χάνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ