Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προβληματισμός στη Βέροια για τους διαιτητές του αγώνα με Κρηστώνη

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του ΝΠΣ Βέροια για τον ορισμό των διαιτητών στο κρίσιμο ματς της ομάδας στην Κρηστώνη με τον ΠΑΟΚ. Σε μια ιδιαίτερη έδρα και ένα ματς υψηλής κρισιμότητας που μπορεί να κρίνει τη μάχη της παραμονής, η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει διαιτητές με ελάχιστη εμπειρία.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, ορισμός Παπαδόπουλου, Τσακιρόπουλου και Ματσιά από την Μακεδονία στο ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό στους Βεροιώτες, οι οποίοι στο μεγαλύτερο μέρος του φετινού πρωταθλήματος, εκτός από τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές, έχουν απέναντί τους τη διαιτησία.

Ερωτηματικά δημιουργούνται για το αν οι ορισμοί αυτοί μπορούν να ανταπεξέλθουν σε έναν τέτοιο κρίσιμο αγώνα, με τους ίδιους τους διαιτητές να καλούνται με τις αποφάσεις τους να αποδείξουν τις ικανότητές του.

1 σχόλιο:

  1. Ας σοβαρευτούνε λίγο εκεί στον ΝΠΣ. Από τώρα βρήκαν φταίχτη για τυχόν αποτυχία; Και αν νικήσουν? Θα ζητήσουν συγγνώμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ