Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργατικό δυστύχημα στο Βέρμιο

39χρονος από την Κοζάνη έχασε τη ζωή του - Συλλυπητήριο μήνυμα για τον τραγικό χαμό του εργαζόμενου

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου σε εργοτάξιο κατασκευής Αιολικού Πάρκου στο Βέρμιο. Νεκρός είναι ένας 39χρονος άνδρας, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Κοζάνης.

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας. Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τις αρχές.


Συλλυπητήριο μήνυμα της "Αιολικής Βερμίου"

Για το τραγικό συμβάν, άμεση ήταν η ανταπόκριση της κατασκευάστριας εταιρίας "Αιολική Βερμίου", η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό εργαζόμενου εταιρείας υπεργολάβου σε περιστατικό που έλαβε χώρα στο εργοτάξιο κατασκευής του Αιολικού Πάρκου Βερμίου. 
Στην Αιολική Βερμίου, η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Τηρούμε αυστηρά και ολοκληρωμένα πρωτόκολλα ασφαλείας σε όλες τις δραστηριότητές μας. 
Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές Αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ