Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκριάτικες δράσεις του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ Δήμου Νάουσας

Με πολύ ενθουσιασμό, κέφι και χαρά, διασκέδασε την περίοδο της Αποκριάς η όμορφη παρέα του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ του Δήμου Νάουσας. Τα

γλέντια ξεκίνησαν την Τσικνοπέμπτη (7/3), όπου η ψησταριά με τα ανάλογα εδέσματα είχε την τιμητική της και φυσικά δεν έλειψαν οι ανάλογες  χορευτικές φιγούρες των παιδιών.


Ακολούθησε το πάρτι μασκέ μας, την Τρίτη (12/3) όπου Αρλεκίνοι, γάτες και κλόουν χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης από «Μάμπο» μέχρι «Νιζάμικο» Ακολούθως την Παρασκευή (15/3) πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στην αποκριάτικη Νάουσα, από την πλατεία ως το πάρκο, όπου και χαρήκαμε τον όμορφο στολισμό.

Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (19/3) με το «Έθιμο της Χάσκας», όπου τα παιδιά προσπαθούσαν να πιάσουν το αβγό μόνο με το στόμα, χωρίς τη χρήση των χεριών τους. Στην παρέα και η Αντιδήμαρχος κα. Άννα Ασλανίδου, η οποία με πολύ ενθουσιασμό γλέντησε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ