Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντίσταση κατά των απογευματινών χειρουργίων από την ΑΔΕΔΥ - Ποιοι ήταν στην Πλατεία Δημαρχείου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα απογευματινά χειρουργεία πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (21/3) η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ημαθίας. Στη συγκέντρωση που έλαβε χώρα στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, φορείς του συστήματος υγείας και πολίτες δήλωσαν ρητά την εναντίωσή τους στην επί πληρωμή διεξαγωγή απογευματινών χειρουργίων, τα οποία ξεκίνησαν από σήμερα, 21 Μαρτίου, στην Ημαθία και το νοσοκομείο της Νάουσας.


Χαιρετισμό, σύντομες ομιλίες και τοποτεθήσεις έκαναν, ο 
Θεόδωρος Κακαγιάννης Πρόεδρος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας, η Λαμπρινή Χουλιαρά Πρόεδρος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής Ημαθίας, ο Ηλίας Νοβάκης Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας, η Στέλλα Ζάλιου Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας και ο Γιώργος Καρτσιούνης Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ημαθίας.

Δείτε φωτογραφίες:

















10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. φυσικα οταν εσυ απεχεις και ολοι οι αλλοι που αδιαφορουν για το που παει το ΕΣΥ

      Διαγραφή
  2. Πλημμύρα κόσμου,οι βεροιωτες δεν έχουν ανάγκη λεφτά υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η αδιαφορια θα κοστισει οπως κοστιζει σημερα....σημερα καποιος αλλος αυριο εσυ πολιτη που γελας γιαυτη την λιγη παρουσια....αυτο θελεουν κατι κυβερνησεις σαν ετουτη την αποχη...με αποχη γινονται Κυβερνηση, με αποχη και αδιαφορια κανουν οτι γουσταρουν οπως Τεμπη, Νοβαρτις, ΖΗΜΕΝΣ, και πλημμυρες , πυρκαιες....Οταν θα το νοιωσουμε στο πετσι μας θα ειναι παρα πολυ ΑΡΓΑ για ολους μας ....οι ολιγοι θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια...Ξυπνηστε

      Διαγραφή
  3. Πολύ κόσμος , σας διέλυσε ο κούλης .........μόνο οι πρόεδροι και λίγα κομματόσκυλα δηλώνουν παρών για το μέλλον......και πάντα ο αλέκος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι που προορίζεται να πεθανει,πρεπει να το αφήσουμε να πεθαίνει.
    Δεν αξίζει ο αγώνας.

    Δεν πηγαίνει ο κόσμος να ψηφίσει και απο αυτούς που πηγαίνουν ,ψηφίζουν Κυριακο με 41%
    Να ξεπουληθούν ολα,δημοσια και ιδιωτική περιουσία, να φύγουν μετανάστες οι ντόπιοι και να έρθουν Πακιστανοι και αφγανοι.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oλοι οι συνδιλικαλισταραδες υπερ των ιδιωτικων κλινικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ίδιοι και οι ίδιοι,να πάτε σπίτι σας,ο κόσμος υποφέρει και περιμένει πολύ καιρό για ένα χειρουργείο, εσείς τον χαβα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρατικοδιαιτοι. Εργατοπατερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ειμαι απο φροντιστήριο.
    η εκμαθηση γερμανικων ειναι σαν να εχεις πτυχιο και αυτο συστηνω σε οσους βαρεθηκαν κυβερνωντες και ακυβερνητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ