Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον κάμπο της Βέροιας άνθισαν οι ροδακινιές, στην αγορά... οι βιτρίνες!


Η γιορτή της Ανθοφορίας ξεκίνησε στη Βέροια, με τους ντόπιους και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν καθημερινά τον απέραντο ροζ κάμπο με τις ανθισμένες ροδακινιές και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και δράσεις του Τουριστικού Ομίλου που θα πραγματοποιούνται όλο τον Μάρτιο.

Η γιορτή της ανθοφορίας όμως μεταφέρθηκε και στην καρδιά της πόλης, στην αγορά, με τις βιτρίνες των καταστημάτων να... ανθίζουν η μία μετά την άλλη!


Από τις αρχές του Μαρτίου καλλιτέχνες ζωγραφίζουν στις βιτρίνες των καταστημάτων και των καφέ, ανθισμένες ροδακινιές κηρύσσοντας την έναρξη της Ανοιξιάτικης Γιορτής «Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας 2024». Περισσότερες από 30 έχουν ζωγραφιστεί μεσα σε λίγες μέρες, με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας να δέχεται καθημερινά αιτήματα και από άλλους ιδιοκτήτες προκειμένου να ανθίσουν και οι δικές τους βιτρίνες!




























1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ