Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστέλλει την λειτουργία του το Χιονοδρομικό στο Σέλι

Με επίσημη ενημέρωσή του, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου αναστέλλει την λειτουργία του, λόγω συντήρησης στις εγκαταστάσεις του. Σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή θα βγει σχετική ανακοίνωση, προς ενημέρωση του κοινού. Οι χώροι εστίασης παραμένουν κανονικά σε λειτουργία.

18 σχόλια:

  1. Πιστεύω το χιονοδρομικό να είναι έτοιμο στα χιόνια του Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χιονοδρομικό τέλος για πάντα.
    Βάλτε το μυαλό σας να βρείτε άλλη δραστηριότητα για περισσότερους μήνες τι χρόνο.
    Εδώ σας θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε που κάποιοι βλάχοι μας διαφήμιζαν και το Σέλι ως το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν βλάχοι τραχανά στο χιονοδρομικό κέντρο , μόνο πόντιοι από Καστανιά και Κουστοχώρι ......γκέγκε !

      Διαγραφή
  4. ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΒΕΡΟΙΩΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΚΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τα παλιοσουν από τόσες συντηρήσεις 😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερώτηση.Ποια η θέση του Δήμου Βέροιας για αυτή την εξέλιξη. Αντιδημαρχια Τουρισμού ακούει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου , ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού .....δηλαδή στις εθνικές αθλητικές εγκαταστάσεις ....και δεν έχει καμία θέση ο Δήμος . Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  7. Τώρα θυμήθηκαν την συντήρηση.....μήπως πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί η διοίκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ και τόσο καιρό σαν σύλλογος κυνηγάμε, για να είναι ανοιχτές οι εγκαταστασεις όλο το χρόνο, με γεμάτο πρόγραμμα για ποδηλατικες εξορμήσεις, και διαδρομές, αλλά 'και την απάντηση δεν πήρα...'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα κρασα για τον προεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπήκε μήπως κανένας για να διαβάσει σχόλια για βλάχους,Ποντίους,κτλ;
    Πάντα τις καλύτερες ατάκες,
    Καινούργια συκώτια κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Χιονοδρομικό.του.Σελιου και της Βασιλίτσας είναι στολίδια.και παραδεισος τοπίου φυσικού κάλους.... Τώρα τι φταίει έχει αρμόδιους να απαντησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φτάνει με τις συντηρήσεις, όταν δεν έχει χιόνια για να δικαιολογησουμε φαγοπότι κάνουνε συντηρήσεις, από τις πολλές ώρες που δούλεψαν, και που είσαι βεροιωτη να βγαίνουν τα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλαχια πολύ Βλαχια.Ποτε θα ξεξλαχιασει το σελι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου εγκατάστασης του Συστήματος Τεχνητής Χιόνωσης στο Ε.Χ.Κ Σελίου, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με τον Πρόεδρο του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου, Γιώργο Μιχαλιά.
    Ήδη έχει κατατεθεί από το Ε.Χ.Κ. στο Υπουργείο Τουρισμού πρόταση χρηματοδότησης στο πλαίσιο αναβάθμισης των χιονοδρομικών κέντρων της χώρας και ο Δήμος Βέροιας διαθέτει την αναγκαία επάρκεια της τεχνικής του υπηρεσίας προς την κατεύθυνση αυτή.
    Το σύστημα τεχνητής χιόνωσης που θα εγκατασταθεί στο Ε.Χ.Κ. Σελίου θα έχει τη δυνατότητα να παράγει χιόνι χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, εκμεταλλευόμενο τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο χιονοδρομικό κέντρο κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Για τις ανάγκες τροφοδοσίας του συστήματος με νερό θα κατασκευαστεί ταμιευτήρας 45.000 κμ στην περιοχή Αρσούμπασι. Ο ταμιευτήρας θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, για τις ανάγκες πυρόσβεσης.
    Το σύστημα θα έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί πλήρως αυτόματα και απομακρυσμένα.
    «Πρόκειται για ένα κορυφαίο έργο στο οποίο συμβάλλει ο Δήμος με τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και τεχνογνωσίας για την ολοκλήρωσή του. Με το σύστημα τεχνητής χιόνωσης, το οποίο θα καλύπτει πίστες όλων των επιπέδων χιονοδρόμων, επιμηκύνεται η περίοδος λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου και η προσέλευση επισκεπτών σε όλη την περιοχή του Δήμου Βέροιας» δηλώνει ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ