Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη ΝΔ η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά - Κατεβαίνει υποψήφια ευρωβουλευτής

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους πρώτους 28 υποψηφίους για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει και μια γυναίκα με καταγωγή από τη Βέροια και τη Νάουσα, όπως άλλωστε είχε γράψει και πριν από 20 μέρες ο veriotis.gr (δείτε εδώ). 

Ο λόγος φυσικά για την δικηγόρο Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, η οποία είναι κόρη του πολιτευτή της ΝΔ Φώτη Κουτσουπιά (εθνικές εκλογές 2019) και νύφη του πρώην πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά. 

Η Δικηγόρος Βρυξελλών και Αθηνών θα ριχτεί στην μάχη του σταυρού σε πανελλαδικό επίπεδο και θα προσπαθήσει να πάρει μια θέση στην ευρωβουλή. Το έργο της κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει ισχυρά ονόματα της δεξιάς παράταξης.

Η ίδια διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, αέρα ανανέωσης και είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου «Rythmisis». Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ στο instagram διαθέτει πάνω από 13.500 followers. Πολλοί θεωρούν πως θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών. Ίδωμεν...

30 σχόλια:

  1. 13.500 followers στο Instagram. Πολύ σοβαρό κριτήριο επιλογής πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριτήριο είναι η προσωπική και επαγγελματική πορεία της. Τα media Βλάχο είναι για να ασχολείσαι εσύ.

      Διαγραφή
    2. Το καλύτερο σχόλιο με διαφορααα

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Φώτη για την κόρη σου .......Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε έρθει στο τμήμα μας να μας μιλήσει για την τεχνητή νοημοσύνη... ξέρει γενικα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΟΡΦΗ ΕΞΥΠΝΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο βγήκε ο μπαμπάς της από την Ημαθία τόσο θα βγει κι αυτή

      Διαγραφή
    2. Το instagram είναι η ένδειξη ότι προκαλεί θετικές εντυπώσεις, όχι ότι είναι απαραίτητο στοιχείο.
      Ωστόσο κάνει εντύπωση το βιογραφικό της, το ότι εργάζεται από πολύ νωρίς και δε φοβήθηκε να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα και στο εξωτερικό και μάλιστα σε τεράστιες εταιρείες, ιδιαιτέρως απαιτητικές.
      Η προσωπικότητα της δυναμική λοιπόν, η παιδεία της σε συνδυασμό με το χαρακτήρα της και την ηθική, εγγονή του αείμνηστου ιατρού Ορέστη Σιδηροπούλου, θα αποτελέσει εγγύηση για τον τόπο μας και για την Ελλάδα.
      Τουλάχιστον μια ελπίδα, ένα φως.

      Διαγραφή
    3. Καλή επιτυχία στην συμμαθήτριά μου.!!

      Διαγραφή
  5. Αν δεν ειχε πατερα τον συγκεκριμένο, ποιός θα την ήξερε? Και τί εμπειρία διαθέτει? Ας γίνουμε επιτέλους σοβαροί. Δεν είμαστε πρόβατα οι ψηφορόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγη εμπειρία παραπάνω από εσένα που σχολιάζεις από τον καναπέ και δεν την φτάνεις σε δουλειά, σπουδές και κόπο. Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

      Διαγραφή
    2. Για να μιλάς έτσι εσύ μάλλον θα σαι

      Διαγραφή
  6. Αγνά παιδιά. Που πάτε μέσα στα σ.... της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να εκλεγεί ευρωβουλευτής πρέπει να πάρει γύρω στους 40.000 σταυρούς πανελλαδικα. Αν από ημαθια πάρει πάνω από 15.000 και παίξει δυνατά στα σοσιαλ και κανει καμια καλη δισταυρια με αλλον υποψηφιο τότε όλα γινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαυρο στη νεα δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΟΥΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΡΗ ΠΛΌΥΣΙΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 7 ΓΕΝΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΡΙΑ...ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟ...Ή ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΙ ΕΧΕΙ ...ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ...ΕΕΕ ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΜΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ....ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ ΟΜΩΣ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίζεται για την εκλογή της σε δύο πολύ ΄΄υπόγεια στοιχεία΄΄ που πέρασε νύχτα η κυβέρνηση και δεν τα πρόσεξαν πολλοί: Αντιδημοκρατικά το όριο από 3 % πήγε, για τις ευρωεκλογές, στο 3,4 % και επίσης πέρασαν διάταξη τα αδιάθετα ποσοστά όσων δεν εκλέγουν ευρωβουλευτή να πηγαίνουν στον πρώτο. Έτσι ενώ θα έπρεπε να βγάλει 6 ευρωβουλευτές, βάσει σφυγμομετρήσεων, ο πρώτος θα βγάλει ας πούμε 8. Έχουμε ''χορτάσει'' από Δημοκρατία και ο λαός ασχολείται με τα καρναβάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φανταστειτε την κοπελια στο σιδηροδρομικο σταθμο του μοναχου χωρις λεφτα την βολη του μπαμπα της μαμας του κομματος και να πρεπει να ξεκινησει απο το μηδεν, να βρει λυσεις. αυτο ειναι ικανοτητα, τα αλλα ειναι η πραγματικότητα της ελλαδας που ολοι ξερουμε πως ειναι να ζεις σε μια χωρα χωρις προγραμμα χωρις οργανωση. καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια που μπαίνει στον δύσκολο πολιτικό στίβο. Πολύ μικρή βέβαια (γενικά), θα πάει καλά αν υποστηριχθεί από Ημαθία και Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλά νέα παιδιά έχουν τέτοια βιογραφικά και καλύτερα και δεν τους έχουν πληρώσει τα κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις γενικουρες ότι υπάρχουν πολλοί με τέτοια βιογραφικά διδακτορικά, μεταπτυχιακά και δουλειά από πάνω μη τις λετε γιατί θα τις πιστέψετε. Που είναι αυτοί οι τόσοι και δεν τους ξέρω τοσα χρόνια εδώ; Και αν είναι τόσο καλοί γιατί δεν βγαίνουν μπας και δούμε άσπρη μέρα; Η κοπέλα είναι σπάνιο ειδοσ έχει δυνατό βιογραφικο και δεν φαίνεται να πληρώθηκε ποτέ από κόμματα στο βιογραφικο της εταιρείες λέει και μεγάλες μάλιστα.

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια στο κορίτσι μας! Προερχεται από μια άξια πολύτεκνη χριστιανική οικογένεια. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και θα στηρίξουμε απο Βέροια!!!

      Διαγραφή
  14. Θα ήθελα να μάθω την γνώμη της για το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων.
    Τι γνώμη της, για το ότι η κοινή γνώμη σύμφωνα με δημοσκοπήσεις σε ποσοστό 80% λέει ότι υπάρχει ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κυρία τι έχει προσφέρει; Τι έργο έχει δείξει μέχρι τώρα; Γιατί δεν έχει δώσει ούτε μια συνέντευξη να δούμε τι απόψεις έχει για καυτά θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο; Νομίζω τα σχόλια είναι μικρό δείγμα ότι ο κόσμος θέλει μπαρουτοκαπνισμενους στην Ευρωβουλή και όχι νέους κάτω από 30. Μην το πάτε κάποιοι σε σύγκριση πχ με Ζαγοράκη. Είναι προφανές γιατί βγήκε ο Ζαγοράκης (που όντως έχει λιγότερα προσόντα από την κυρία). Νομίζω το θέμα είναι ότι μάλλον η ανωτέρω έχει τυπικά προσόντα και πολύ περισσότερο ομορφιά παρά αποδεδειγμένες ικανότητες στον κόσμο της πολιτικής. Φιλικά πάντα, άποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα σιγά την ομορφιά

      Διαγραφή

    2. Το σχόλιο σας είναι σεξιστικό και άδικο . Ουδέποτε χρησιμοποίησε την ομορφιά της για να πετύχει , ίσα ίσα για μια όμορφη γυναίκα η ομορφιά αποτελεί εμπόδιο πολλές φορές γιατί κάτι άντρες σαν και σας βλέπουν μόνο την εμφάνιση και υποτιμούν την αξία της ως επιστήμονα . Συνεντεύξεις έχει δώσει πάνω στο αντικείμενο της κι έχει συμμετάσχει και σε εκπομπές σχολιάζοντας την επικαιρότητα , κρίμα που δεν τις έχετε δει, αλλά δεν φταίει εκείνη . Τώρα,.αν εννοείτε συνέντευξη ως πολιτικός, πότε να προλάβει, χτες ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι!!! Όσο για τους "μπαρουτοκαπνισμένους", (αν υπάρχουν τέτοιοι, γιατί η λέξη υποννοει ότι έχουν δώσει μάχες για το καλό της πατρίδας , που δεν το βλέπω)αυτό είναι μόνο δική σας αποψη ,δεν νομίζω ότι ο κόσμος τους προτιμάει, εκτός και αν έχουν κάποιο συμφέρον για να κάνουν τις δουλειές τους!

      Διαγραφή
    3. Ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενο της???

      Διαγραφή
    4. Έχουμε περιέργεια να μάθουμε!

      Διαγραφή
  16. Δυστυχώς τα κόμματά μας ( σχεδον ολα ) ειναι αναξια για τετοιους νεους ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ