Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αν ζούσες ρε Πρόεδρε!

«Αν έχω ομάδα, θα παραμείνω στην Α' Εθνική, αν όχι θα πέσω στη Β' Εθνική και πάλι θα πολεμήσω»

Σαν σήμερα, πριν απο 10 ολόκληρα χρόνια, στις 8 Μαρτίου 2014 έφυγε απο τη ζωή ο μεγάλος πρόεδρος της «Βασίλισσας του Βορρά» Βασίλης Τσαμήτρος. 

Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τη χρυσή εποχή που η Βέροια απέκτησε για πάντα μία θέση στο πάνθεον των μεγαλυτερων ομάδων της επαρχίας.

Ένας τεράστιος οικονομικός παράγοντας που δεν δίσταζε να βάλει το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη και να φέρει παικταράδες στον σύλλογο της Ημαθίας. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Ολέγκ Προτάσωφ, Μηνάς Χατζίδης, Γιώτης Τσαλουχίδης, Στέφαν Στόϊκα, Τάσος Μητρόπουλος και τόσοι άλλοι...

Επί των ημερών του η Βέροια νίκησε όλους τους μεγάλους εκείνης της εποχής. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός του Κόκκαλη είχαν υποκλιθεί στο μεγαλείο της «Βασίλισσας». Το 1997, η ομάδα είχε κατακτήσει την 9η θέση, που είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει σε επίπεδο Α' Εθνικής.

Η τεράστια παρακαταθήκη που άφησε αλλά και η μεγάλη αγάπη για την ομάδα του τόπου του, τον κατατάσσει στις καρδίες των απανταχού φιλάθλων της «Βασίλισσας» ως έναν απο τους πιο αγαπητους προέδρους της.

Ένας αρσενικός πρόεδρος που υποστήριζε με σθένος τη Βέροια και δεν μασούσε τα λόγια του. Δεν δίσταζε να τα βάλει με το κατεστημένο των Αθηνών και να χαρακτηρίζει «τρωκτικά» και «ποντίκια» όλους εκείνους που «βίαζαν» το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

«Αν έχω ομάδα, θα παραμείνω στην Α' Εθνική, αν όχι θα πέσω στη Β' Εθνική και πάλι θα πολεμήσω» ήταν η θρυλική ατάκα του στην κάμερα της Αθλητικής Κυριακής.

Αιωνία σου η μνήμη τεράστιε Βασίλη Τσαμήτρο!

14 σχόλια:

  1. σαν τον Ζαφείρη άλλος πρόεδρος δεν υπήρξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε άρρωστε γιατί δεν γίνεσαι εσύ πρόεδρος να τελειώνουμε, αφού υπάρχει και "χαρτί" να σου φύγει και το μαράζι;

      Διαγραφή
    2. Στο είπα πολλές φορές, κοίτα να πας σ' ένα γιατρό

      Διαγραφή
    3. ΚΟΥΡΑΣΕΣ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ;;

      Διαγραφή
    4. Πρέπει να είσαι νόθος γιος του που δεν σε αναγνωρίζει ...δεν εξηγείται αλλιως

      Διαγραφή
  2. o καλυτερος προεδρος ολων των εποχων... τα λεφτα οποιος πεθαινει τα αφηνω πισω αλλα η υστεροφημια του μενει για παντα οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θες να πεις για τον Ζαφείρη;

      Διαγραφή
    2. τί να πει μωρέ, τον φταίει το γομάρι χτυπάει το σαμάρι

      Διαγραφή
  4. έφαγα ψωμί απο αυτόν τον ανθρωπο και θα τον ευγνωμονω για ολη μου την ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι προεδροι δεν μετρώνται απο τα λεφτά που βάζουν αλλά απο αυτά που αφήνουν σε μια ομάδα φεύγοντας. Ο συγκεκριμένος άφησε ένα στολίδι προπονητικό κέντρο στην πόλη μας. Άλλοι βέβαια αντι να αφήσουν κάτι πήραν.κιόλας όταν έφυγαν κλιματιστικά, πατώματα, όργανα γυμναστικής. Άλλοι ούτε πήραν ουτε άφησαν. Γι συτο και οι φίλαθλοι άλλους προεδρους τπυς θυμούνται με χαρά κι αλλους με κατάρες. Τσαμήτρος δε θα ξαναυπάρξει για τη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βασίλης ο συγχωρεμένος και ακόμα ένας , το πολύ δυο, έδωσαν τα πάντα για τη ΒΕΡΟΙΑ και στο τέλος καταστράφηκαν οικονομικά και έφυγαν... φτωχοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανένα κυλικείο για αγορά υπάρχει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόεδρος με αρ@#€%% κι όχι αρ@€%%^ πρόεδρος!!!! Με λεφτά απο το δικό του παντελόνι όχι ζητιάνος. Κανένας δε θα σε ξεπερασει μεγάλε πρόεδρε γιατι δεν προσκύνησες καμία ομάδα άλλη ! Αιωνία σου η μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ