Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αν γίνει αυτό, 50% θα πάρει ο Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές

Kataskopos speaking
Ο Σαββίδης ήρθε πριν από 12 χρόνια στην Ελλάδα και το είχε βάλει στόχο να πάρει το πρωτάθλημα. Μετά τις πρώτες «σφαλιάρες» από τον Βαγγέλα, έβαλε μυαλό, πήρε το παρασκήνιο, μαζί με τον Τίγρη, έκανε σπουδαία ομάδα και πήρε την κούπα.

Το 2019 που ο ΠΑΟΚ ήταν πρωταθλητής Ελλάδας ήταν στην πρώτη γραμμή. Είχε παρατήσει τις επιχειρήσεις τους και ήταν συνεχώς στην Τούμπα. Όλοι τον θυμόμαστε να βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια και να εμφυχώνει τους παίκτες του. Ήθελε όσο τίποτα στον κόσμο αυτό το πρωτάθλημα και το πήρε! 

5 χρόνια μετά, με την ομάδα να έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα, βρίσκεται και πάλι στην κορυφή. Να' ναι καλά ο Άρης που έκοψε δύο βαθμούς από την ΑΕΚ. Έχει όμως να παίξει πλέι-οφ. Όχι, αυτήν την φορά δεν είναι προσωπική του υπόθεση. Δεν είναι αυτός ο Καπετάνιος! Μέσα από το skype δεν μπορείς να ηγηθείς. Έχει κάνει στην άκρη και έχει αφήσει στον Ρουμάνο το... one man show. Και ο Ρασβάν είναι μανούλα της ψυχολογίας.

Πλέον, ο Λουτσέσκου μεταμορφώθηκε σε... «Σαββίδης» και έχει πάρει το παιχνίδι πάνω του. Έχει σκυλιάσει! Κοινώς, αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Ο προπονητής του Δικεφάλου έγινε Πρόεδρος και εμπνευστής της μεγάλης πρόκλησης. Θέλει την κούπα και να πάει όσο μακριά μπορεί στο Conference League. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρει. Το βλέπω χλωμό, γιατί ακόμα θεωρώ την ΑΕΚ φαβορί. Ο Αλμέιδα δεν χάνει ντέρμπι, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει επικίνδυνα και δείχνει έτοιμος για όλα.

Και φαντάσου λέει να δούμε τις δύο κούπες στην Θεσσαλονίκη; ΠΑΟΚ πρωταθλητής και ΑΡΗΣ Κυπελλούχος! Ώρε γλέντια στη Συμπρωτεύουσα. Ρε Μητσοτάκη πόσο πανούργος είσαι; Τι σατανάς είσαι εσύ; Αν το κάνεις και αυτό, τότε σε βλέπω να παίρνεις στις ευρωκλογές 50% στη Μακεδονία. Ποιο Fly Over και ποια ανεργία, εδώ μιλάμε για τους δύο Θεούς του Ελληνικού Βορρά. Λέτε;

6 σχόλια:

  1. Ο Άρης θα πάρει το Κύπελλο αλλά ο ΠάοΚ ως τέταρτος δεν θα βγεί Ευρώπη. Κατάσκοπε γράφ΄το κι εδώ θά΄μαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κατασκοπε παοκτσης και μητσοτακικος χειρότερα δεν υπάρχει ,τουλάχιστον εφτυνες τον κόρφο σου όταν έλεγες κυπελλούχος ο ΘΕΟΣ, τώρα κούπες και Θεσσαλονίκη και 50% είναι παραμύθια, ο Κούλης από την στιγμή που ο χοντρός του την είπε, ο γαύρος έγινε Μπαρτσελόνα. Το μπαοκι έχει όλο και όλο τρία μόνο εύκολα παιχνίδια με τον κουρασμένο Θεό την Κυριακή και την χωρίς Καρλίτος Λαμία, μετά τα κοράκια του ποκ και ένα ΑΡΗ ξεκούραστο στου Χαριλάου. Πόσες πιθανότητες έχει η Χιρονα να πάρει πρωτάθλημα ,Ε τόσες έχει η δικεφαλη κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε κατάσκοπε μην ξανά ασχοληθείς με αθλητικά φίλε δεν το χεις !
    Στο λέω ειλικρινά αλλά θα μου πεις αν ήξερες δεν θα έγραφες στον Βεροιωτη αλλά σε κάποιο άλλο μεγάλο ισως αθλητικό σαιτ
    Για ποιον λόγο να μπλέξεις Μητσοτακη με το πρωτάθλημα ; Ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι αυτοι που αλληλογλυφοκωλιαζονται μονο απεχθεια μας προκαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Άρης ;;; Δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και στην βόρεια Ελλάδα Άρης η ομάδα με τόσους ύοβοβασμους και ένα κύπελλο…το 80% της βορείου Ελλάδος είναι ΠΑΟΚ και το ξέρουν όλοι αυτό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βόρεια Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Δενδροπόταμος. Υπάρχουν και πάμπολλες άλλες περιοχές....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ