Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/3 - 10/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει τη θετική γωνία εξαγωγής με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μία αστρολογική όψη εξαιρετικά θετική για να έχουμε όμορφες εκπλήξεις, χαρούμενα νέα και ανανέωση! Τι να περιμένουμε όμως με το όμορφο αυτό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό; Ξαφνικές όμορφες, τρυφερές, συναισθηματικές επικοινωνίες, ρομαντικά ραντεβού, όμορφες λαμπρές ιδέες, μετακινήσεις που μας δίνουν αέρα ανανέωσης, γνωριμίες που έχουν κάτι θετικό να μας προσφέρουν, αλλά και ξαφνική επίλυση καταστάσεων που μας βαραίνουν! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2 ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικό πλανήτες κοντά στους 19ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Ξεκινά μια νέα εβδομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Κριέ. Την Δευτέρα θα υπάρξουν κάποια θετικά νέα που θα σου δώσουν ελπίδα και ενθάρρυνση για τον οικονομικό τομέα. Οι επιλογές και οι κινήσεις σου θα χρειαστεί να είναι προσεκτικές γιατί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού ό,τι χρήμα έχεις λάβει στα χέρια σου, θα το εξανεμίσεις μονομιάς. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ στο τέλος της εβδομάδας, έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο υπόλοιπο μέρος του μήνα. Εμπιστέψου τη φωνή της διαίσθηση σου, η οποία θα είναι πολύ δυνατή τις επόμενες μέρες. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνάει το δικό σου ζώδιο και επαναφέρει την διάθεσή σου για επικοινωνία, μετακινήσεις και εκφραστικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δίψα σου για ελευθερία είναι εξαιρετικά τονισμένη κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας δεδομένου το ότι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Η όψη αυτή υποδηλώνει καβγάδες στη σχέσεις σου λόγω κρίσεων ανεξαρτησίας ενώ αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό μία νέα ερωτική ιστορία να έχει μία εξαιρετικά άστατη μορφή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες στον οικονομικό τομέα κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας δεδομένου ότι το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα φέρει κάποια ξαφνικά έξοδα ή και εσύ από την πλευρά σου θα λειτουργήσεις αρκετά επιπόλαια στην διαχείριση του χρήματος. Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από συμβουλές τρίτων.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της και τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ιχθύ η οποία κρίνεται εξαιρετικά θετική για να μπορέσεις να εκπληρώσεις όνειρα, στόχους και προσδοκίες, φίλε μου Ταύρε. Νέες φιλίες γεννιούνται τώρα κάτω από περίεργες και αλλόκοτες συνθήκες. Πες ναι σε καινούργιες προτάσεις που αναμένεται να σου γίνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν θα βρεθείς χαμένος. Η αστρολογική όψη που σε επηρεάζει άμεσα τις επόμενες μέρες, είναι το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο όπου αναμένεται να φέρει εκρήξεις γεγονότων κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξεις από την Πέμπτη έως και το Σάββατο, όπου το κλίμα θα είναι αρκετά εύθικτο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή πάει κάπως διαφορετικά από ότι υπολόγιζες ή περίμενε το γεγονός αυτό σου προκαλεί έντονη νευρικότητα και θέλεις να κάνεις την επανάστασή σου. Η εβδομάδα λοιπόν κρίνεται αρκετά εκρηκτική με καβγάδες για σένα που είσαι σε σχέση. Διατήρησε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας προκειμένου να κατευνασεις το τεταμένο κλίμα που υπάρχει αυτή την περίοδο. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχουν οι ευκαιρίες για γνωριμίες, χωρίς όμως αυτή την περίοδο να μπορεί να υπάρξει κάτι αξιόλογο που να σου προσφέρει το αίσθημα της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης που σου είναι απαραίτητο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θέλεις να τα βροντήξεις και να σηκωθείς να φύγεις από όλους και από όλα ακόμα και από την εργασία σου όπου φαίνεται ότι κάποια πράγματα αυτό τον καιρό αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που σε βγάζει από τη βολή σου. Στον οικονομικό τομέα δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες για να μπορέσεις να ικανοποιηθείς και να νιώσεις πιο σίγουρος για το αύριο.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μια εβδομάδα απατηλή ξεκινάει για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Δίδυμε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ συναντά τον Ποσειδώνα, επομένως υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στην έκβαση των προσωπικών στους σχεδίων συχνά όμως θα βρεθείς μπλοκαρισμένος και συγχυσμένος αναφορικά με τις επιλογές που πρέπει να πάρεις για τη ζωή και το μέλλον σου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται το σάββατο στο ζώδιο του Ιχθύ εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο θα κάνεις ένα επαγγελματικό ξεκίνημα που πάντα ονειρευόσουν. Σημαντικό είναι να παραμείνεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να μην αφήνεις την φαντασία να καλπάζει και να σε παρασύρει σε ουτοπικές σκέψεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικό αυτή την εβδομάδα απεναντίας είναι φανερό ότι είσαι μπλοκαρισμένος και δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις για το μέλλον μία σχέσης. Κυριαρχεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας με το άτομο που είσαι σε σχέση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις που σε κάνουν να χάνεις το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας μην βιάζεσαι να πέσεις με τα μούτρα στην κάθε νέα γνωριμία. Θυμήσου ότι ένα άτομο που θα γνωρίσεις αυτή την περίοδο δεν θα πληρεί τις προδιαγραφές για να μπορείτε να έχετε μία σταθερή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα όνειρο ζωής στα επαγγελματικά μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνει πραγματικότητα αφού η εβδομάδα δίνει την ώθηση για την εκπλήρωση νέων εργασιακών σχεδίων που θα τονώσουν εξαιρετικά την αυτοπεποίθησή σου. Σημαντική ανταμοιβή θα δεχτείς εσύ που έχεις εργαστεί σκληρά και συνειδητά για αυτό. Στα οικονομικά η εβδομάδα σου δίνει την υπόσχεση ότι το κλίμα πολύ γρήγορα θα φτιάξει.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε τη νέα εβδομάδα ανακτάς την πίστη και την ελπίδα σου ότι επιτέλους θα έρθουν πιο όμορφες μέρες στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ θα φέρει την έναρξη ενός νέου σχεδίου, την προοπτική για ένα ταξίδι, μία νέα δραστηριότητα ή κάποια χαρούμενα νέα που θα αποτελέσουν την έκπληξη της περιόδου για σένα. Μην συγχέεις το μυαλό σου με πολύπλοκες σκέψεις υπερ αναλύοντας το κάθετι γιατί η διαδικασία αυτή μπορεί να έχει τη βασική ευθύνη για τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Κριού και από αυτή τη θέση ευνοεί συζητήσεις, συναντήσεις και διαπραγματεύσεις για ζητήματα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα εποχή ανατέλλει για την αισθηματική σου ζωή αγαπητέ μου Καρκίνε. Από αυτή την εβδομάδα αναζωπυρώνεται η αισιοδοξία σου για το μέλλον και την προοπτική μία σχέσης που έχει δοκιμαστεί και σε είχε κάνει να βρεθείς σε αμφιβολία το προηγούμενο διάστημα. Αν δεν είσαι σε σχέση ή δεν υπάρχει κάποιο άτομο στην καρδιά σου τότε να ξέρεις ότι σταδιακά μπαίνεις σε διάθεση για να καλωσορίσεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για νέα σχέδια και νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Η εύνοια που δέχεσαι από γνωριμίες και από ανθρώπους που σε εκτιμούν, είναι σημαντική. Στον οικονομικό τομέα το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δεν αφήνει το πορτοφόλι σου γεμάτο. Κάποια έκτακτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα είναι γεμάτη συγκινήσεις, ευαισθησίες και συναισθηματικές αναμοχλεύσεις για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα. Το ένστικτό σου αποτελεί το δυνατό σου όπλο που σε βοηθά να χειρίζεσαι κάθε δύσκολη κατάσταση. Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ αναζωπυρώνεται η πίστη και η ελπίδα σου για την έκβαση κάποιων οικονομικών υποθέσεων. Θα χρειαστεί ωστόσο να δείξεις προσοχή στις επιλογές σου και να μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε προτάσεις και συζητήσεις που θα έχεις ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται θυελώδες στον τομέα των σχέσεων αφού το τετράγωνο του άρη με τον ουρανό προκαλεί έντονες συγκρούσεις που σε αποδιοργανώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι σε μία παλιά ερωτική ιστορία που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ψυχή σου και να ζητάς να βρεις τα γιατί και τα πώς γύρω από την ιστορία που έχει εξελιχθεί μεταξύ σας. Δεν παύει όμως να είσαι πικραμένος και απογοητευμένος απ τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο καιρό. Καθώς οδεύουμε στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του άρη με τον ουρανό μπορεί να φέρει μία ξαφνική σύγκρουση ή μία ξαφνική αποκάλυψη. Για σένα που είσαι ελεύθερος καλύτερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα αρχίσουν να δίνονται από το τέλος της εβδομάδας που θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας δίνονται νέες ευκαιρίες προκειμένου να τονωθεί το εισόδημά σου και για να καλύψεις τα τρέχοντα έξοδα σου. Σίγουρο όμως οι μέρες αυτές θα μειώσουν τις αντιστάσεις σου και θα παρασυρθείς σε κάποιο έξοδο το οποίο θα μπορούσες να αποφύγεις. Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποίησε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ενώ από την Πέμπτη και έπειτα προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός σε κάθε τι που θα ακούσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Μία νέα και αρκετά σημαντική εβδομάδα ανοίγεται για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Παρθένε. Στην πορεία της ο Ερμής ο κυβερνήτης του ζωδίου σου σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ και αναμένεται να ακούσεις λόγια τα οποία δεν θα είναι και τόσο αληθινά. Τα άτομα που συνεργάζεσαι είτε και ο σταθερός σου σύντροφος θα αντιμετωπίζουν τα μεταξύ σας ζητήματα με υπεκφυγές είτε μπορεί να ακούσεις και κάποια ψεματάκια ή και δικαιολογίες που θα σε μπερδέψουν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις αναφορικά με την πορεία των σχέσεων σου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να σου φέρει τον ενθουσιασμό για μία νέα γνωριμία ή και μία νέα σχέση ή συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα και βλέπεις τα πράγματα από τη δική σου οπτική γωνία παραμερίζοντας το ρεαλισμό και αφήνοντας την φαντασία ελεύθερη να καλπάζει. Συγκρατήσου γιατί κάποια λόγια που θα ακούσεις δεν θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα είτε μπορεί να μην είναι και αληθινά. Ο έρωτας μπορεί να σε κάνει να βρίσκεσαι σε ένα γλυκό μεθύσι όμως αυτή την εβδομάδα ειδικά ελλοχεύει ο κίνδυνος για μία απιστία ένα δίλημμα ή μία μπερδεμένη αλλόκοτη ερωτική κατάσταση που στην πορεία θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του Υδροχόου και εσύ προχωράς επιτυχώς σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου. Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά ανάστατο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ιδιαίτερα από την Πέμπτη έως και το Σάββατο που κάποια πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι είχες εσύ στα σχέδια. Στον οικονομικό τομέα είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά χωρίς να αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα! Από το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού θα φέρει ειδήσεις, συζητήσεις και σχέδια που θα σε ευνοήσουν σταδιακά στην τόνωση των οικονομικών σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Μία εβδομάδα που χρήζει προσοχής για το δικό σου ζώδιο ξεκινά αγαπητέ μου Ζυγέ. Στην πορεία της αναζητάς να βρεις τους τρόπους εκείνους για να επαναφέρεις και πάλι στη ζωή και στην καθημερινότητά σου την απόλυτη ισορροπία και αρμονία. Θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός σε θέματα φυσικής και ψυχικής ευεξίας δεδομένου ότι η ενέργειά σου είναι εξαιρετικά πεσμένη και είσαι πιο επιρρεπής στις παγίδες της εποχής. Η εβδομάδα σε ευνοεί να κόψεις κακές συνήθειες και να ξεκινήσεις ένα νέο τρόπο ζωής σε αυτό θα συμβάλλει και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ που φέρνει μία γενικότερη ανανέωση στη ζωή σου αλλά και στην εργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή επομένως ο έρωτας δεν σε αφήνει αυτό το διάστημα να μείνεις παραπονεμένος. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό ωστόσο μπορεί να φέρει κάποιου κάποιες ξαφνικές εκρήξεις θυμού οι οποίες γρήγορα θα εκτονωθούν. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις μέσα στην εβδομάδα είναι να μην αντιδράσεις επιπόλαια στον αισθηματικό τομέα. Από το Σάββατο ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού αναμένεται να βελτιώσει αισθητά το κλίμα επικοινωνίας στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ιχθύ θα προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης επαγγελματικής. Αυτό για σένα σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εργασιακό σχέδιο ή ακόμα και να προβείς σε μία αλλαγή εργασίας. Το βέβαιο είναι ότι θα βγεις από τη ρουτίνα που είχες μέχρι σήμερα και θα μάθεις να εργάζεσαι με ένα νέο τρόπο, το γεγονός αυτό θα σε αποδιοργανώσει για λίγο. Στον οικονομικό τομέα συγκράτησε την τάση σου για σπατάλη ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις ξεκινάει για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Σκορπιέ. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να φέρει κάποια ευχάριστα νέα ή μία συνάντηση έκπληξη με ένα άτομο που συνδέεσαι στενά. Η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα διεγείρει τη φαντασία σου και το συναίσθημά σου και στην πορεία της εβδομάδας φαίνεται ότι η δημιουργικότητά σου χτυπάει κόκκινο. Το νέο φεγγάρι που γεννιέται το Σάββατο στο ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την αισθηματική σου ζωή πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 17 με 22 Νοεμβρίου. Προσοχή σε κόντρες και σε αντιδικίες αν είσαι γεννημένος 8 με 10 Νοεμβρίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα ερωτική ιστορία γεννιέται κατά τη διάρκεια της καινούργιας εβδομάδας για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να αναζωπυρώσει τη φλόγα του έρωτα και να φέρει ένα νέο κύκλο όμορφο εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή. Μία νέα αισθηματική πορεία θα έχεις από αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί 12 με 22 Νοεμβρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από συναδέλφους οι οποίοι τροχίζουν τα νύχια τους για καβγά και προσπαθούν αυτό το διάστημα να σου στήσουν την παγίδα για να τσακωθείς μαζί τους. Στα επαγγελματικά σου αξιοποίησε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου για να πας ένα βήμα παρακάτω. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα έχει ανασφάλειες και καθυστερήσεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει αρκετά ευάλωτο συναισθηματικά αγαπητέ μου Τοξότη. Προχωράς στα σχέδια που κάνεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην καθημερινότητά σου και μέχρι και την Τετάρτη μπορείς να έχεις ένα ήρεμο κλίμα. Στην συνέχεια η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του ιχθύ σου κρούει το καμπανάκι ότι θα υπάρξει σύγχυση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Θα δημιουργηθούν κάποια διλήμματα αναφορικά με την λήψη κάποιων αποφάσεων ενώ σκόπιμο είναι αυτή την εβδομάδα να είσαι πιο προσεκτικός σε βλάβες που μπορεί να προκληθούν στο χώρο του σπιτιού. Η Νέα Σελήνη του μήνα φανερώνει ότι μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο θα κάνεις σημαντικές αναπροσαρμογές στη ζωή σου και στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματά σου είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα και θολά κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας. Προσπάθησε να μην λες μεγάλα λόγια τα οποία δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις αλλά κράτα και μικρό καλάθι σε όσα ακούς από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Βρίσκεσαι σε μία ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση και άθελά σου μπορεί να κάνεις τις λάθος επιλογές. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα θετικό και ερωτικό για σένα που έχεις γεννηθεί 23 και 24 Νοεμβρίου όπου ευνοούνται τα φλερτ και νέες αισθηματικές περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες ειδήσεις για τα επαγγελματικά, όπου θα καταφέρεις να βρεθείς τυχερός μέσα από μία επαφή ή συνάντηση που θα έχεις. Στον επαγγελματικό τομέα όμως, καλό είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, ακολουθώντας την συναισθηματική σου παρόρμηση που θα είναι αρκετά έντονη αυτές τις μέρες. Στα οικονομικά σταδιακά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες. Αναμένονται όμως κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδια και τις αποφάσεις που πήρες τις προηγούμενες μέρες. Η εβδομάδα σου αγαπητέ μου Αιγόκερε ξεκινά με ευχάριστα μηνύματα και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που αποτελούν την έκπληξη της περιόδου. Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, στο όχημά σου ενώ η αμέλεια και η ασυνέπεια θα είναι στοιχεία που θα σε εκνευρίσουν. Οι απροσεξίες θα έχουν την τιμητική τους μέχρι και το Σάββατο για το λόγο αυτό προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένος. Κάποια καβγαδάκια για χρήματα είναι αναμενόμενα προς το τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο αισθηματικό τομέα δίνονται οι ευκαιρίες για όμορφες συναντήσεις αλλά και για ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστεί το μυαλό σου από τις έννοιες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τη μεταξύ σας πορεία καλό είναι όμως να μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις που αφορούν το μέλλον, πολλές από αυτές δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις ιδέες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα, κάνε τις προτάσεις σου και από το Σάββατο που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη βάλε μπροστά ένα νέο δημιουργικό σχέδιο γιατί ευνοείσαι. Στον οικονομικό τομέα παρ' όλο που έρχονται χρήματα στα χέρια σου αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να υπάρξουν και αρκετά έξοδα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Υδροχόε επικεντρώνεσαι σε τρόπους και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σου. Το βασικό ζητούμενο σου είναι η τόνωση των οικονομικών σου και κοιτάζεις να βρεις νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές λύσεις αλλά και τον επηρεασμό από το περιβάλλον σου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης. Η Νέα Σελήνη του μήνα σου δίνει την υπόσχεση ότι θα ανοίξει μία καινούργια προοπτική για τα οικονομικά. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό επομένως αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να συγκρατήσεις μέσα στις επόμενες μέρες είναι την νευρικότητα και τις εκρήξεις απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάς. Δυστυχώς αυτή την εβδομάδα θα γίνεσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, χάνοντας το δίκιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις κενό αυτή την περίοδο ή η συνθήκες δεν σου προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά. Είσαι αναβλητικός στη λήψη κάποιων αποφάσεων ενώ το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό φανερώνει ότι επιδιώκεις πολύ παραπάνω την ελευθερία σου και πολλές φορές μπορεί να τσακώνεσαι και να αντιδράς απότομα δημιουργώντας ένα δυσάρεστο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αμφιβολίες για το οικονομικό μέλλον συνεχίζονται και οι αστάθειες δεν λείπουν όμως η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται το Σάββατο ανοίγει μία καινούργια πορεία που θα σε βοηθήσει να το τονώσεις το εισόδημά σου. Στον επαγγελματικό τομέα η βιασύνη θα έχει το κόστος της για το λόγο αυτό προσπάθησε να μην αντιδράς παρορμητικά και υπερβολικά σε κάθε ερέθισμα που σου δίνεται.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα νέων προοπτικών για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ. Επιτέλους σηκώνεις κεφάλι και βλέπεις ότι πολλά από τα όνειρα που έκανες μπορούν εν τέλει να γίνουν πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο που σε επηρεάζει στην πορεία της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο θα γυρίσεις μία νέα σελίδα και θα κυνηγήσεις αλλά και θα κατακτήσεις μεγάλα όνειρα και προσδοκίες. Νέες προτάσεις, νέες γνωριμίες, καινούργια σχέδια αλλά και μετακινήσεις έρχονται για να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Μέσα σε αυτό το κλίμα του ενθουσιασμού θα πρέπει να παραμένεις ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Το ξέρω πως είναι δύσκολο όμως με την σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο πολλές φορές μπορεί να κάνει σχέδια χωρίς να λογαριάζεις τον ξενοδόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν η επιθυμία σου είναι η επίτευξη της ισορροπίας στην αισθηματική σου ζωή σταδιακά από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να σου δίνονται οι ευκαιρίες για να πετύχεις το σκοπό σου. Το νέο φεγγάρι του Μαρτίου αναμένεται να φέρει μία καινούργια γνωριμία για σένα που είσαι ελεύθερος ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση θα κάνεις νέα σχέδια στο πλευρό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονο παρασκήνιο αλλά και αρκετές αποκαλύψεις. Προσπάθησε να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου ενώ κάθε κίνησή σου πρέπει να είναι ιδιαίτερα μελετημένη. Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σίγουρα έχει στην ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που ήταν για σένα ένα μεγάλο όραμα. Στον οικονομικό τομέα δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις κάποια έξτρα έξοδα που αφορούν μια επένδυση.

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ