Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας: 3ο μεταξύ 600 σχολείων το 1ο ΓΕΛ Βέροιας

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην κ. Παντελίδου!
Το Α2 τμήμα των Γαλλικών του 1ου ΓΕΛ Βέροιας κατέλαβε την 3η θέση Πανελληνίως στον Μαθητικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδος και φέτος είχε θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γαλλικών, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους, Κυριακής Παντελίδου, ετοίμασαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Παρίσι. 

Το παιχνίδι ονομάστηκε από τα παιδιά Les flâneurs de Paris και στόχος είναι να συγκεντρώσουν τους 5 ολυμπιακούς κύκλους απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Τα παιδιά μόνα τους κατασκεύασαν το παιχνίδι, τα πιόνια που είναι τα γνωστά καραβάκια του Σηκουάνα bâteaux mouches και έγραψαν τις ερωτήσεις γνώσεων. 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν φέτος τις 600 από όλη την Ελλάδα και η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απένειμε την 3η θέση στο 1ο ΓΕΛ Βέροιας.

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΑΙΑ ΥΛΗ.
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν κάτι πολύ περισσότερο από την διδακτέα ύλη!! Βάζω στοίχημα ότι είσαι αποτυχημένος ιδιωτικός υπάλληλος που λιγουρεύεσαι το Δημόσιο!

      Διαγραφή
    2. Μάθε ορθογραφία κ μετά μίλα

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια παιδιά! 👏👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο τοξικότητα πια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ