Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποίηση Βεσυρόπουλου για τις 11 νέες θέσεις γιατρών σε Βέροια και Νάουσα

Δρομολογούνται έργα υποδομών και στην Αλεξάνδρεια
Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις 11 νέες θέσεις ιατρών που θα ενισχύσουν τα Νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας εξέφρασε ο Βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών αναλύει τις θέσεις που προκηρύσσονται. Ειδικότερα:

Νοσοκομείο Βέροιας

  • Επιμελητής Β΄Γενικής Ιατρικής 
  • Επιμελητής Α’ Εσωτερικής Παθολογίας
  • Επιμελητής Β΄Βιοπαθολογίας
  • Επιμελητής Α’ Καρδιολογίας
  • Επιμελητής Β’ Χειρουργικής
  • Επιμελητής Β΄Εσωτερικής Παθολογίας
Νοσοκομείο Νάουσας
  • Διευθυντής Ακτινολογίας
  • Επιμελητής Α’ Ακτινολογίας
  • Διευθυντής Αναισθησιολογίας
  • Διευθυντής Εσωτερικής Παθολογίας
  • Διευθυντής Χειρουργικής

«Θα ακολουθήσει άμεσα μια νέα προκήρυξη για 100 θέσεις ειδικευμένων γιατρών του ΕΣΥ ενώ δέσμευση της κυβέρνησης είναι 6.500 προσλήψεις στις δομές δημόσιας υγείας μέσα στο 2024» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βεσυρόπουλος και συνεχίζει:

Παράλληλα έχουν ήδη δρομολογηθεί έργα στις δομές δημόσιας υγείας στην Ημαθία, όπως:

  • Η ολική αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των ενεργειακών υποδομών του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας με την  δημιουργία και ανάπτυξη Ιατρείων Διαχείρισης Χρόνιων Νοσημάτων.
  • Η αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο Νάουσας.
  • Η ανακαίνιση και αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών  και Τακτικών Ιατρείων στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

7 σχόλια:

  1. Ικανοποιημένος τους αγρότες δεν βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βάση του ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια, γαργάρα Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τι η ικανοποίηση; Που προκηρύχθηκε ένα μικρό μέρος των κενών θέσεων των 2 νοσοκομείων;
    Πόσοι από όσους έφυγαν αντικαταστάθηκαν;
    Πόσοι ακόμα θα φύγουν, με την απαξίωση του ΕΣΥ από τη ΝΔ και όχι μόνο;
    Είναι γελοίο, που οι βουλευτές του νομού, οι διοικήσεις των 2 νοσοκομείων, μέχρι και γιατροί δημοτικοί σύμβουλοι, παρουσιάζουν ως κατόρθωμά τους το γεγονός ότι επιτέλους προκηρύχθηκε ένα μέρος των κενών θέσεων των 2 νοσοκομείων του νομού μας; Καμία δεν είναι νέα θέση. Πρόκειται για κενά ετών.

    Ας απαντήσουν οι αξιότιμοι διοικητάδες, βο(υ)λευτές και πολιτικάντηδες σε καθημερινές απορίες των πολιτών: χειρουργοί υπάρχουν; χειρουργεία γίνονται; αναισθησιολόγοι; παιδοχειρουργός; ογκολόγοι; αιματολόγος στη Βέροια; πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας; κέντρα αποκατάστασης; δημόσιες υπηρεσίες κατ' οίκον νοσηλείας;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να προκηρύξουν 6500 θέσεις πάει να πει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι στην εξουσία αυτοί πετούσαν αετό τώρα θα πάρουν ειδικευόμενους και μόλις τελειώσουν την ειδικότητα οι νέοι θα είναι έτοιμοι για τα ιδιωτικά θεραπευτήρια. 50% και περιπλεον στις επόμενες εκλογές ΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ότι όλοι θέλουν ιδιωτικά θεραπευτήρια γιατί εκεί μπορούν να πάρουν όσα λεφτά τραβά η ψυχή τους.Και οι γιατροί δεν είναι αθώες περιστερες....τον ασθενή τον βλέπουν ως ευρώ

      Διαγραφή
    2. Για αυτό 9:01 υπάρχει κρατικός μηχανισμός για να μην αθωωνει τις λευκές περιστερες που βλέπουν τον ασθενή ως ευρώ και το κράτος το φακελάκι σαν επίδομα χαμηλόμισθου γιατρου ,κοστολογωντας το κιολας , έτσι δεν θα έχουν οι γιατροί Α Δ Ι Ε Υ Κ Ρ Ι Ν Ι Σ Τ Α έσοδα σαν τον πολιτικό προϊστάμενο τους.

      Διαγραφή
  5. Δεν είναι 11 οι θέσεις αλλά 10, διότι Αναισθησιολόγοι δεν πρόκειται να έρθουν π ο τ έ. Απλώς προκηρύσσονται οι θέσεις τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ