Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 10 καλύτερες περιοχές για σπίτι η Βέροια

Τα αποτελέσματα της πανελλαδικής έρευνας βασίζονται σε αξιολογήσεις χρηστών του "Spitogatos" για διάφορες περιοχές της χώρας, σε σχέση με κριτήρια που επηρεάζουν τη διαμονή σε αυτές.

Οι 10 περιοχές (εκτός Αθήνας Θεσσαλονίκης) με τις υψηλότερες αξιολογήσεις από τους χρήστες, είναι το κέντρο της Κομοτηνής, η Πόλη της Ρόδου, το κέντρο των Ιωαννίνων, το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, το κέντρο των Τρικάλων, της Λάρισας, των Χανίων, της Καλαμάτας, των Σερρών και το κέντρο της Βέροιας.

Στην Αθήνα, περιοχές που αξιολογήθηκαν πιο υψηλά σε σχέση με όλα τα κριτήρια της έρευνας του Spitogatos είναι οι ακόλουθες: η Κάτω Γλυφάδα, το κέντρο της Νέας Σμύρνης, το Καλαμάκι, η Άνω Ηλιούπολη, το Κολωνάκι, η περιοχή Χίλτον, το κέντρο της Αργυρούπολης, το κέντρο του Παγκρατίου, η Άνω Γλυφάδα και το κέντρο των Βριλησσίων, ενώ αντίστοιχα στην Θεσσαλονίκη οι περιοχές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις, βάσει του συνόλου των κριτηρίων της έρευνας, είναι η Νέα Παραλία, η περιοχή ΔΕΘ-Πανεπιστήμια, η περιοχή Περαία, η Άνω και Κάτω Τούμπα, η περιοχή Μαρτίου, το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και η περιοχή Μπότσαρη, η Αγία Τριάδα και η περιοχή Ιπποκράτειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ