Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια έμεινε στο 1-1 με τον Πανθρακικό - Χάνονται οι ελπίδες για παραμονή

Συνεχίζει να αφήνει βαθμούς η Βέροια, η οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1 με τον Πανθρακικό, σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και σιγά σιγά η παραμονή γίνεται… όνειρο.

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε με πιο επιθετικές διαθέσεις τον αγώνα, ωστόσο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα για αρκετή ώρα. Η πρώτη αξιοσημείωτη τελική καταγράφηκε στο 18ο λεπτό για τον Πανθρακικό, με τον Βάσκο να πιάνει μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Ιωαννίδη να κάνει τρομερή επέμβαση με τα ακροδάχτυλα, στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Η ισορροπημένη εικόνα συνεχίστηκε, με τη Βέροια να είναι η επόμενη που απειλεί με σουτ του Γιαννόπουλου εκτός περιοχής στο 26ο λεπτό, με τον Παϊτέρη να μαζεύει εύκολα τη μπάλα.

Η μπάλα παρέμενε κυρίως στο χώρο του κέντρου, χωρίς να μπορούν οι ομάδες να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στους τερματοφύλακες. Η επόμενη τελική ήταν της Βέροιας και πάλι, με ένα διαγώνιο σουτ του Ντόγου στο 41ο λεπτό, το οποίο έστειλε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα ο Παϊτέρης.

Το 0-0 ήταν το σκορ που συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” το γκολ στο 48′, με τον Ρουμπιέ να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα της Βέροιας και να βρίσκεται σε θέση βολής, ωστόσο ο Ιωαννίδης αντέδρασε σωστά και έστειλε με διπλή προσπάθεια την μπάλα σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, η Βέροια βγήκε στην επίθεση από τα δεξιά, με τον Γανόπουλο να σεντράρει στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας, αλλά ο Φασίδης δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα, με τη μπάλα να φεύγει λίγα χιλιοστά από το κεφάλι του.

Άλλη μια σημαντική επέμβαση είχε ο τερματοφύλακας της Βέροιας, με τον Βάσκο να βγαίνει μέτωπο με την εστία και να εκτελεί στο 59′, αλλά ο Ιωαννίδης είχε ξανά απάντηση, αυτή τη φορά με τα πόδια.

Παραλίγο γκολ για τη Βέροια στο 66ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν στην αντεπίθεση από τη δεξιά πλευρά, τον Γιαννόπουλο να σεντράρει και η κόντρα να στέλνει τη μπάλα προς τα δίχτυα, με τον Παϊτέρη να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.

Η Βέροια ξεκίνησε μια μικρή πολυορκία και είχε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία με τον Μπλέτσα στο 71′ να επιχειρεί γυριστό σουτ και να τη στέλνει πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που τελικά άνοιξε το σκορ, με τον Βάσκο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της βεροιώτικης άμυνας και στο 75′ να σημειώνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η “Βασίλισσα” δεν πτοήθηκε και κυνήγησε το γκολ, κάτι που πέτυχε στο 84′, με τον Κουτσούκη να εκτελεί φάουλ από τα αριστερά και τον Τζημογιάννη να πηδάει ψηλότερα από όλους, γράφοντας το 1-1.

Ακολούθησε ένα ντόμινο ευκαιριών, με τον Τζημογιάννη σε θέση φορ, ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε και η Βέροια άφησε κι άλλους βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Διαιτητές: ΚΟΣΜΟΓΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΑΝΤΑΚΙΔΗΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ Βέροια (ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΓΟΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 62′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ (ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 46′).

Πανθρακικός (ΜΑΡΑΝΤΑΣ): ΠΑΪΤΕΡΗΣ, ΚΑΛΟΓΡΑΝΑΣ, ΛΑΡΕΑ, ΣΑΠΝΑΡΑΣ, ΧΙΝΤΖΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΡΕΛΗΣ, ΠΑΧΟΥΜΗΣ (ΘΕΜΕΛΗΣ 91′), ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΗΣ, ΡΟΥΜΠΙΕΣ (ΓΚΑΓΚΑΝΗΣ 68′), ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ (ΚΑΨΑΣΚΗΣ 62′), ΒΑΣΚΟΣ.

7 σχόλια:

  1. Δηλαδή δεν θα μείνει στην κατηγορία η Βέροια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε υπήρχε στο Ταγαροχώρι ο "ΕΡΜΗΣ Ταγαροχωρίου". Νομίζω ήρθε ο καιρός να το δανειστεί η πρώην "ΒΈΡΟΙΑ" των 2 εκατομμυρίων χρέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιωτης θα τελιωσει τη χρονια αηττητος,θα κανει προετημασια την ομαδα με τους παιχτες που θα παρει και την ομαδα θα την ανεβασει συντομα στα σαλονια της super league.
    Το πρωτο μεγαλο βημα με το Γιωτη εγινε,υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καψόχωρα,Διαβατός,αγ.Γεωργιος,Μελίκη,Καβασιλα οι προσεχείς αντίπαλοι... Ευτυχώς δεν έχει μεγάλα ταξίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον θα λεγόμαστε ''ΓΑΣ 1960'' και όχι Ελπίς....

      Διαγραφή
  5. Έρχεται ο Γιώτης με νέο πνεύμα και αγάπη για την Βέροια .....μάλλον φέρνει και χρήματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ