Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/2 - 3/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, κάποιοι από εμάς θα ξεπεράσουν τα όρια της υπερβολής, που θα γίνουν στο ριψοκίνδυνο , με αποτέλεσμα να γίνουν γκάφες και κινήσεις, που μπορούν να μετανιωθούν! Το Τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο και του Δία από τον Ταύρο , θα φέρει αρκετά… ζημιές, λόγω της τάσης της υπερβολής που θα μας παρακινήσει σε κραυγαλέα λάθη! Η διάθεση μας για ρίσκο και περιορισμούς, κάποιες φορές για παράλογα και η τάση μας να φερόμαστε κακομαθημένα παιδιά, να προκαλέσουν κόντρες, γκάφες και αντιδράσεις από τον περίγυρό μας! Πιθανόν έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τον υπερεκτιμάμε, τους ατρόμητους, τους φιλόδοξους, τους δυναμικούς και τους ορμητικούς, αλλά αν δεν προσέχουμε τις υπερβολές, θα υπάρξουν απαντήσεις και σοβαρές αναπάντεχες συγκρούσεις! Η όψη αυτή πλήττει κυρίως τα ζώδια και τους ωροσκόπους του Σταθερού Σταυρού (ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2 ου δεκαημέρου! Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Κριέ, η εβδομάδα που έρχεται φέρνει ένταση με τη συνειδητοποίηση ότι επηρεάζεσαι από το ανικανοποίητο των επιλογών σου. Ίσως προσπαθήσεις να πιέσεις και να επηρεάσεις αποφάσεις του συντρόφου σου, κρίνοντας πως έχεις εκπληρώσει τις δικές σου υποχρεώσεις απέναντί του. Επινόησε τρόπους να προσεγγίσεις δημιουργικά τα θέματα που σε απασχολούν και μην διστάσεις να τους βάλεις σε εφαρμογή. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Οικονομικά, προσπάθησε περισσότερο να περιορίσεις τα μη απαραίτητα έξοδά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα σε διακατέχει η δίψα και περιπέτεια και ο ενθουσιασμός όμως η διαθέσεις σου είναι άστατες και φυσικά έχεις την ανάγκη να νιώθεις ελεύθερος. Οι κρίσεις ανεξαρτησίες σου μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με το σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να περιορίσεις την εγωιστική συμπεριφορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα πιέζεσαι για να βρεις λύσεις και για να κλείσεις εκκρεμότητες όμως το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι αρκετά απαιτητική με έξοδα να σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να περιορίσεις τις επιπόλαιες οικονομικές ενέργειες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, πρόκειται για μια εβδομάδα που ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, τις προσπάθειες για επιτυχία και διάκριση. Ωστόσο, μπορεί να σε καταστήσει απρόσεκτο ειδικά απέναντι σε ανθρώπους που σε επηρεάζουν. Το ίδιο όμως ισχύει και για εσένα που επηρεάζεις τους άλλους, επομένως πρέπει να είσαι προσεκτικός και στα λόγια και στις πράξεις. Η εργασία θα απορροφήσει πολύ από την καθημερινή σου ενέργεια, οπότε φρόντισε να έχεις αρκετό απόθεμα. Περιορίστε ό,τι σε αποσπά χωρίς λόγο. Αισθηματικά, θυμήσου ότι η θετική εντύπωση είναι πάντα μια καλή αρχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα άστατη και εκρηκτική ξεκινάει για τα αισθηματικά σου κατά την οποία κορυφώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον υδροχόο με τον ουρανό από το ζώδιο σου φέρνοντας ανατροπές στην σταθερότητα μίας σχέσης σου. Η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη είτε ακόμα και σε ένα χωρισμό. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας μην επενδύεις πολλά σε μία νέα σχέση που φαινομενικά σου τάζει πολλά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν συμμαχίες που σε βοηθούν αυτό τον καιρό να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο κλίμα της εποχής. Αν έχεις γεννηθεί 9 με 12 του Μάη σίγουρα η εβδομάδα φέρνει αρκετή ένταση σε θέματα επαγγελματικά.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Δίδυμε, αισθηματικά η παρούσα κατάσταση σε απασχολεί όπως έχει διαμορφωθεί. Φρόντισε να κάνεις αυτά για τα οποία σε εμπιστεύονται και σε αγαπούν, και όλα θα διορθωθούν στο προσεχές μέλλον. Οικονομικά, είσαι πιο αποφασισμένος από άλλες φορές να απαλλαγείς από υποχρεώσεις που διαρκούν και σε ταλαιπωρούν άδικα. Φρόντισε επίσης να εξελίξεις το αντικείμενο της δουλειάς σου, που αυτήν την περίοδο σε ταλαιπωρεί με διλήμματα. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις χρειάζονται καλύτερη αντιμετώπιση για να είναι ανταποδοτικές. Ακούσε μια χρήσιμη συμβουλή και μην την προσπερνάς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα αυτή την εβδομάδα οι διαθέσεις σου μεταβάλλονται συνεχώς και δεν είσαι απόλυτα ξεκάθαρος στο τι ζητάς και στο τι θες για την πορεία σου. Σημαντικό είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις αλλά και τις αποφάσεις για το μέλλον μίας αισθηματικής σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Ιχθύ στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου όπου προσπαθείς να σταθεροποιηθείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις καθοριστικές αποφάσεις και συγκρότησε τα επόμενα βήματά σου. Στον οικονομικό τομέα οι συνθήκες είναι ακόμα άστατες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός, διπλωμάτης, συγκαταβατικός και να αξιολογείς σωστά τις δυνατότητές σου. Οι ανάγκες που δεν ικανοποιούνται, καλό θα είναι να παραμείνουν στην αφάνεια και να μην αναζητήσεις τώρα τρόπους ικανοποίησής σου. Επίσης, απόφυγε τις εγωιστικές σκέψεις και δράσεις, ιδιαίτερα όταν το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σου είναι ωφέλιμο. Αισθηματικά περνάς μια περίοδο αβεβαιότητας, αλλά δείτε μήπως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Δώσε περιθώρια χρόνου για να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιβεβαιώνεσαι συναισθηματικά και αυτή την εβδομάδα γίνονται κάποιος σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σου που σε βοηθούν να οργανώσεις τα επόμενα σχέδιά σας γεγονός πως προσφέρει δύναμη και σιγουριά. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας η εβδομάδα είναι κατάλληλη για μία γνωριμία με ένα άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας όμως θα σε κάνει να νιώσεις τη σιγουριά που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη από τον υδροχόο με τον Δία από τον ταύρο σε οδηγεί σε επιπολαιότητες που γρήγορα θα μετανιώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου. Η πορεία της εργασίας σου είναι ευεργετική και η εβδομάδα ευνοεί τα σταθερά συμφωνητικά.

♌ Λέων

Γενικά

Λέων, πολλά προβλέπεται να αλλάξουν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά στις προσωπικές και ιδιαίτερες σχέσεις σου. Όσοι βρίσκεστε σε ευαίσθητη καμπή της αισθηματικής σας ζωής, της σχέσης ή του γάμου, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας. Μια υπόσχεση που δεν μπορεί να τηρηθεί αλλά εξυπηρετεί προσωρινά την αποφόρτιση της κατάστασης θα ήταν καλό να μην ειπωθεί. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις ας μείνουν εκτός πεδίου αντιπαράθεσης μέχρι να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των όσων πρέπει να επιδιώξεις. Η καλή επικοινωνία βοηθά στην αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα σε προβληματίζει η άστατη συμπεριφορά του συντρόφου σου ενώ κάποια σχέδια που κάνατε μαζί φαίνεται ότι αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που σε στενοχωρεί. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας να ξέρεις ότι μία νέα γνωριμία αναμένεται να έρθει στο προσκήνιο με άτομο το οποίο θα είναι αρκετά διαφορετικό από εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα κρίνεται αρκετά πιεστική για τον οικονομικό τομέα με αρκετά χρεωστικά υπόλοιπα και οφειλές που σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βάλεις τώρα σε μία τάξη. Στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται αλλαγές οι οποίες θα σου φέρουν προσωρινά αποδιοργάνωση.

♍ Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, αναζητάς τρόπους τακτοποίησης των ζητημάτων που σε ταλαιπωρούν. Κάποιες υποσχέσεις που εξασφάλισες δεν φαίνεται να υλοποιούνται ή να τηρούνται, κυρίως λόγω των συνθηκών γύρω σου και της αδυναμίας των άλλων να ξεπεράσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Το γενικό κλίμα σε επηρεάζει και νιώθεις μια ενοχλητική ανασφάλεια. Όσο και αν προσπαθήσεις να αλλάξεις τις περιρρέουσες συνθήκες, δεν θα ικανοποιηθείς. Η καθημερινότητα είναι λίγο πιο έντονη από όσο περίμενες. Αισθηματικά απαλλάσσεσαι από φόβους που σε καθιστούν επιθετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολυαστρία που σχηματίζεται στο ζώδιο του ιχθύ στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των σχέσεων όπου αυτή την εβδομάδα καλείσαι να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία τους. Πικραίνεσαι από λόγια, στάσεις και συμπεριφορές και καλείσαι να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις προκειμένου να διακόψεις ότι δεν έχει εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές αναπροσαρμογές γίνονται αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμά σου και στην εργασία σου. Απαραίτητο είναι ένα συγκροτηθείς και να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου για να μην μπουκώσεις από το stress. Στον οικονομικό τομέα οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν παρόλο που η εποχή κρίνεται απαιτητική.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι λίγες πρώτες μέρες της εβδομάδας θα συντηρήσουν ένα κλίμα αβεβαιότητας που όμως δεν πρέπει να προσπαθήσεις να αλλάξεις, γιατί πιθανότατα θα βρεθείς με ζητήματα που δεν σε ωφελούν. Αντί αυτού, φρόντισε να κερδίσεις χρόνο, βάζοντας προτεραιότητες που θα έχουν αποτέλεσμα. Οι άλλοι συνεχίζουν να σε πιέζουν, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται το ανικανοποίητο μέσα σου. Θα ήταν ωφέλιμο να περιορίσεις τη βιασύνη σου και να μην υποτιμάς τα πλεονεκτήματά σου. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με ό,τι σε ευχαριστεί και σε ξεκουράζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές περιπέτειες έρχονται την εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ζυγέ. Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του υδροχόου φουντώνοντας το ερωτικό σου πάθος ενώ οι δύσκολες γωνίες τους με τον Δία και τον ουρανό φανερώνουν ότι αυτή την περίοδο παθιάζεσαι με έναν έρωτα που δε σου δίνει εγγυήσεις για το αύριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στην εργασία σου είναι πιεστικό και φορτώνεσαι αρκετές ευθύνες οι οποίες και σε πιέζουν. Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι αγανακτείς από το φόρτο εργασίας ενώ αισθάνεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη δική σου καλή θέληση. Στον οικονομικό τομέα ή εβδομάδα χαρακτηρίζεται αρκετά άστατη.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου όποτε τη χρειαστείς, αλλά όχι όποτε την επικαλεστείς. Η εβδομάδα σου διευκολύνει την αναζήτηση νέων τρόπων σταθεροποίησης του εισοδήματός σου, ενώ πρέπει να αποφεύγεις προκλήσεις που δεν θα αποδειχθούν ωφέλιμες. Διατηρήστε την παροιμειώδη ψυχραιμία σας και κερδίστε τις εντυπώσεις. Γενικά, φανείτε διπλωμάτες και δημιουργικοί στην προώθηση των συμφερόντων σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολυαστρία στο ζώδιο του ιχθύ σε ωθεί να πάρεις καθοριστικές και σταθερές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Μετράς τα θετικά και τα αρνητικά μίας γνωριμίες η σχέσεις και καταλήγεις πιο ώριμα στο τι θέλεις για το αύριο. Μην περιορίζεις τον εαυτό σου το αίσθημα της χαράς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μη εβδομάδα με έντασης επαγγελματικά προβλέπεται ότι θα ζήσεις. Προσπάθησε να μη χάνεις την ψυχραιμία και το κουράγιο σου και να μην ξένες τα νύχια σου για καυγά με τους συνεργάτες σου. Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχει μεγάλες μεταβολές και σπουδές εξελίξεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η εβδομάδα σε καθιστά περισσότερο αποτελεσματικό σε ό,τι έχεις αποφασίσει και σε βοηθά να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου, ειδικά σε οικονομικά θέματα και δοσοληψίες. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός μην υπερτιμήσεις τις ικανότητές σου, να υποτιμήσεις τους κινδύνους μιας ριψοκίνδυνης πράξης και να μην εκτίθεσαι στο περιβάλλον στο οποίο ζεις καθημερινά. Οικονομικά, φαίνεσαι προσεκτικός σε παραχωρήσεις, αφού κάποιοι ενδέχεται να ποντάρουν στο συναισθηματικό σου υπόβαθρο. Μια πιο συντηρητική, οικονομική συμπεριφορά και διαχείριση θα βοηθούσε να διατηρήσεις την ασφάλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα σε κατακλύζει το αίσθημα της απογοήτευσης για μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Συνειδητοποιείς ότι πράγματα έγιναν λάθος και αυτό σε στεναχωρεί και σε παρακινεί να σκεφτεί σοβαρά πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την εβδομάδα τα απότομα εκρηκτικά λόγια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα γίνεται έναρξη νέων εργασιών στα επαγγελματικά σου και αυτό σε αγχώνει αλλά και σε αποδιοργανώνει όμως να ξέρεις πως ότι καινούργιο ξεκινήσει τώρα θα έχει γερές βάσεις. Στον οικονομικό τομέα προσπάθησε να αποφύγεις τις επιπόλαιες παρορμητικές αποφάσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η εμπειρία σου σε βοηθά να καταλάβεις ότι το κλίμα γύρω σου αλλάζει καθημερινά και πρέπει να εξασφαλίσεις αυτά που σε αφορούν και σε βοηθούν να προωθήσεις την εργασία σου. Ο Άρης περιπλέκει περισσότερο κάποιες καταστάσεις και μπορεί να αιφνιδιαστείς από τη συμπεριφορά των άλλων. Σύντομα, όμως, θα ανακτήσεις τον έλεγχο και την ψυχραιμία σου. Όμως, δεν θα είναι τόσο εύκολο να φέρεις τους άλλους στα νερά σου, ιδιαίτερα αν είσαι απόλυτος και ανελαστικός. Δώσε προσοχή σε θέματα ευεξίας και υγείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα γίνονται συζητήσεις στα αισθηματικά σου που σε βοηθούν να κατασταλάξεις σε αποφάσεις αλλά και να ξεκαθαρίσει το μυαλό σου από αμφιβολίες ή ανασφάλειες που είχες. Αν είσαι σε μία σχέση που δεν σου δίνει εγγύησεις για το αύριο αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό είτε ακόμα και να πεις το τελευταίο αντίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα αναμένεται να είναι άστατη, ενώ θα έχεις να λαμβάνεις χρήματα αυτά πολύ γρήγορα θα φεύγουν από τα χέρια σου. Στον επαγγελματικό τομέα λαμβάνεις απαντήσεις σε θέματα που σε αφορούν οι οποίες κρίνονται ικανοποιητικές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, επιδιώκεις ριζικές αλλαγές, κυνηγάς ευκαιρίες, και επιμένεις να είσαι άκαμπτος, θα βρεθείς στην ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη από τους άλλους. Άλλαξε τακτική εκεί που βλέπεις ότι αυτή που ακολουθείς δεν φέρνει αποτέλεσμα και πρόσεξε να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις για ανθρώπους που μέχρι τώρα εμπιστεύεσαι. Αισθηματικά, μην ξεφεύγεις από τον ρεαλισμό και μη φαντάζεστε εικόνες που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Φρόντισε να συνδυάσεις τον αυθορμητισμό σου με ρεαλισμό και λογική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συγκράτησε την τόλμη και το ρίσκο στα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Παρόλο που έχεις την ανάγκη να ζήσεις κάτι καινούργιο είναι φανερό ότι οι επιλογές σου μπορεί να χαρακτηριστούν άστατες ή και ακατάλληλες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέλεις όλα από πολύ αυτή την εβδομάδα αγαπητέ φίλε μου υδροχόε και θα παρασυρθείς σε οικονομικές υπερβολές οι οποίες μετά θα σε φέρουν σε μία διαδικασία πίεσης. Στον οικονομικό τομέα είναι απαραίτητο να κάνεις μία καλύτερη οργάνωση. Στα επαγγελματικά δεν επικρατούν αυτή την εβδομάδα οι σταθερές συνθήκες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ιχθύ, είναι σημαντικό να οργανωθείς περισσότερο και καλύτερα και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν οι καταστάσεις τείνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου. Φαίνεται ότι αρκετοί ακατάλληλοι άνθρωποι θα βρεθούν στο δρόμο σου, εμποδίζοντάς σε να συνεχίσεις την πορεία σου προς τα εκεί που χρειάζεσαι ή πρέπει. Η καλή σου πρόθεση είναι συνήθως η αιτία του όποιου μπλεξίματος προκύπτει. Η αισθηματική σου ζωή περνά ένα στάδιο προσαρμογής εξ αιτίας άλλων παραγόντων, αλλά ό,τι έχει χτιστεί με σοβαρότητα δεν κινδυνεύει από εξωτερικές πιέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλάζεις στάση και συμπεριφορά αυτή την εβδομάδα στον αισθηματικό τομέα φίλε μου ιχθύ. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και βάζεις μυαλό βλέποντας τα πράγματα πιο λογικά και ρεαλιστικά. Η πορεία μία σχέσης στα κριθεί από αυτό που εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές αλλαγές στο εργασιακό πρόγραμμα αναμένεται να προκαλέσουν ταραχή και να σε πιέσουν. Αυτή την εβδομάδα θα βρεις λύσεις για παρελθοντικά εργασιακά ζητήματα. Στον οικονομικό τομέα υπάρξουν ξαφνικές ειδήσεις που σε ταράζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ