Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρε, καλώς τες!

Άρχισαν να εμφανίζονται οι Ανθισμένες Ροδακινιές
Η φύση στον κάμπο της Βέροιας ξυπνάει από τον χειμωνιάτικο ύπνο της με μια ομορφιά που κλέβει την καρδιά. Τα πρώτα δέντρα ανθίζουν, δίνοντας έναν αέρα φρεσκάδας και ελπίδας σε έναν κόσμο που αναζητά την ανανέωση. Μεμονωμένα χωράφια γεμίζουν με πρώιμες ποικιλίες, υποδεικνύοντας μιαν εποχή εύφορη και πλούσια.


Οι καιρικές συνθήκες είναι ασυνήθιστα ευνοϊκές για την συγκεκριμένη περίοδο, με τις υψηλές θερμοκρασίες να αγκαλιάζουν τη γη και να της προσφέρουν ζωή. Και ενώ ο κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχθεί την άνοιξη, ο Τ.Ο.Β. (Τουριστικός Όμιλος Βέροιας) ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις φετινές του εκδηλώσεις. 


Είναι μια ευκαιρία για τους κατοίκους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να γιορτάσουν τη φύση και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη τους.

5 σχόλια:

  1. Όταν δεν έχεις σαν πόλη και σαν νομός να δείξεις τίποτα απολύτως όντας ταπί και ψύχραιμος δείχνεις τα ίδια και τα ίδια που βασικά και αυτά πλέον τείνουν να εξαλειφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου.
      Και εσύ δεν έχεις να δείξεις-πεις τίποτα απολύτως, όντας (περιορισμένης διανοητικής ικανότητας) λες τα ίδια και τα ίδια, αλλά εμείς σε διαβάζουμε και δεν διαμαρτυρόμαστε.
      Ως πόλη θα πρέπει να λέμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια για να τα καθιερώσουμε.

      Διαγραφή
  2. Έχουμε φίλε μου ιστορία να δείξουμε και να δουλέψουμε όλοι με τον τουρισμό αλλά δυστυχώς ακόμη δεν βρέθηκε δήμαρχος να πατήσει πόδι και να γίνουν επενδύσεις στον νομό ειδικά η Βεργίνα είναι ένας χώρος με πολύ επισκεψιμότητα όπου και μπορούν να γίνουν τουριστικές επιχειρήσεις και να ασχοληθεί μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλοι ριχνουν ιδρώτα στα χωράφια , και άλλοι θησαυριζουν με φωτογραφίες. Θα σας παρουν με τις πέτρες φέτος οι αγρότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ