Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ημαθίας


Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2024 την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ημαθίας.


Η εκδήλωση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Βέροιας, παρουσία του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, του βουλευτή Ημαθίας Βασίλη Κοτίδη, του αντιδημάρχου Καλλίστρατου Γρηγοριάδη, του πολιτευτή Νίκου Τσιαμήτρου, μελών του Συλλόγου και μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας.


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε για την νέα χρονιά, ενώ αναφέρθηκε στον θεσμό της οικογένειας και δεν παρέλειψε να θίξει και το θέμα του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών που ψηφίστηκε πρόσφατα από την Βουλή.


Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μουρτζίλας, είπε μεταξύ άλλων ότι «θα πράξουμε τα δέοντα, με την βοήθεια της Πολιτείας και της Εκκλησίας, ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα για τις οικογένειες με λιγότερα τέκνα να έρθουν στους τριτέκνους και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας να απολαύσει τις χαρές τις τρίτεκνης οικογένειες. 


Στη συνέχεια παρέδωσε τον αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη ένα έντυπο στο οποίο ο Σύλλογος συγκέντρωσε όλες τις παροχές άλλων δήμων της Ελλάδας σε τρίτεκνες οικογένειες, όπως εκπτώσεις και απαλλαγές κυρίως σε δημοτικά τέλη και χρεώσεις στην κατανάλωση νερού, το οποίο θα διαβιβαστεί και στον Δήμαρχο Βέροιας. 


Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Μουρτζίλας έκοψε την Βασιλόπιτα για το Δ.Σ. και την εξελεγκτική επιτροπή, με το τυχερό κομμάτι να πέφτει στην Σταυρούλα Παπαδοπούλου, μέλος της Ε.Ε., ενώ μοιράστηκαν και ατομικά πιτάκια με 3 φλουριά, με το ένα τυχερό να βρίσκεται στα χέρια του προέδρου των Πολυτέκνων Ιωάννη Βελέντζα, ο οποίος το παραχώρησε, μαζί με το δώρο που το συνόδευε, σε ένα από τα παιδιά που βρισκόταν στην εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ