Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Sold out η κοπή πίτας της ΝΔ με καλεσμένο τον Υπουργό Νίκο Δένδια

Όλα όσα έγιναν στο «Αιγές» - Φωτορεπορτάζ του veriotis.gr
Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αιγές» γέμισε από νωρίς, με βουλευτές, στελέχη και φίλους του κόμματος από την Ημαθία και κοντινούς νομούς. Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Στάυρος Γιανναβαρτζής, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό, καθως και η συντονίστρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Υπουργός Νίκος Δένδιας, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η Τζωρτζίνα Αθανασίου.


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και μοίρασε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, με το τυχερό κομμάτι να πέφτει στην Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων ΝΔ και το οποίο παρέλαβε ο αναπληρωτής γραμματέας Γιάννης Ρουκάς, συνοδευόμενο από ένα αναμνηστικό δώρο, μια εικόνα.


Μετά το τέλος των ομιλιών, ο Υπουργός πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρέτισε τους παρευρισκομένους, φωτογραφήθηκε, ενώ παρέλαβε από κάποιους δώρα αλλά και αιτήματα. 

Δείτε φωτογραφίες:





























































































































18 σχόλια:

  1. Φυσικά τα έσοδα του sold out πήγαν για την μείωση του χρέους των 500 plus εκατομμυρίων χρέους της γαλάζιας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σίγουρα....για εκείνα όλοι εκεί μέσα έχουν την ρήση .. "εις υγεια των κοροιδων""... Καλο γλέντι παρτακηδες

      Διαγραφή
  2. Αν γυρισεις μονομιας θα ερθει αναποδα ο ντουνιας...λαουτσικε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επεράσαμε όμορφα,
    όμορφα, όμορφα,
    επεράσαμε όμορφα
    στο μάθημα παιδιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ευχηθούμε να είναι το 2024 η τελευταία χρονιά της ΝΔ και του χρόνου να μην ξαναδούμε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ξαναβλέπουμε για πολλά χρόνια φωτογραφίες,με ένα δύο pass η αμνησία επανέρχεται κυρίως στους αγρότες και στις υπόλοιπες κοινωνικές τάξεις και επαγγέλματα για να μην τους αδικώ.

      Διαγραφή
  5. Είμαι αγρότης είμαι στους δρόμους σας ψήφισα, εσείς γλεντοκοπάτε και εγώ πεινάω!!!!!
    Όρσε στα μούτρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γλεντοκοπανε,λεφτά μαζεύουν για να ξοφλήσουν το φέσι στο κράτος και κατά συνέπεια να βοηθήσουν τους αγρότες κυρίως,και τους υπόλοιπους μετα.

      Διαγραφή
  6. Χαχαχα...τέτοια μαύρα αστεία λένε τα γαλάζια βολεμενα αρδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ζήσανε αυτοί καλά και μεις....χειρότεραααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή είναι η Νέα Ν.Δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα. Ο κόσμος τρέχει πίσω από αυτούς που τον εξαθλίωσαν συστηματικά επί 50 χρόνια και η εκκλησία, έρμαιο της πολιτικής.

      Διαγραφή
  9. ελεος με τον αεκτζη βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Oles oi kiries sth trixa. H gravata milai apo moni ths. Papades dikigoroi ola ta kala pedia ths koinonias ths verias. Thn eikona ths panagias giati thn kratate? De fowaste? Krima. Miden metania. Den pai na kegete o kosmakis. O kathe pikramenos. Kali metania adelfia. Ke as mi sas kwgete ti ginete dipla sas. I ora sas omos erxete sintoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Λίνα Τουπεκτση γιατί άραγε απουσίαζε? Μήπως δεν είναι αρεστή στα τοπικά κομματοσκυλα της ΝΔ ,επειδή κάνει την διαφορά? Καλά που έχετε και μια τέτοια στην ΝΔ και το σώζετε γιατί αλλιώς θα σας πάρει ο κατήφορος εδώ στην Ημαθία στις επόμενες εκλογές. Λίνα δαγκωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. APO IANOUARIO MEXRI IOYNIO KOBOYME PITTES KAI PERNAME OREA
    META ERXONTAI TA PANIGYRIA MEXRI TELI OKTOMBRIOY KAI PERNAME AKOMI KALYTERA TO MONO KOYRASTIKO EINAI STON PROEKLOGIKO AGONA POY PREPEI NA LEME PSEMATA KAI NA KANOYME KANENA TRAPEZI STA KOROIDA!ALLA GIA MISO XRONO AGONA AXIZEI 4 XRONIA PITES KAI PANIGYRIA- AYTOI EIMASTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ