Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Τζιτζικώστας έκοψε την πίτα των υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας


Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου 2024 στην Ελιά, η κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.


Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία που έχουν αναπτύξει και συνεχίζουν μέχρι σήμερα και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, ειρήνη και προκοπή. Επίσης τόνισε για μια ακόμη φορά την ιδιαίτερη συμβολή τους στην επιτυχή εκτέλεση του ΕΣΠΑ, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, γεγονός που φέρνει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρώτη στην Ελλάδα σε απορρόφηση πόρων και από τις πρώτες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης ευχήθηκε στους υπαλλήλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, ευχαριστώντας τους για την αγαστή συνεργασία και τη συνολική τους συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της Π.Ε. Ημαθίας, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.














7 σχόλια:

  1. Βεροιωτη δε μας ειπες την σημαντικότερη είδηση.
    Ποιος πέτυχε το φλουρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον κάποιος το κατάπιε και δεν το κατάλαβε ...

      Διαγραφή
  2. Η συμαντική είδηση είναι στο τι σχεδιάζει ο τζιτζι μαζί με πολλούς άλλους σε σχέση με την πολιτική ;
    Σε κάθε περίπτωση είμαστε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσό τιμά την πόλη μας συνέχεια η παρουσία του Περιφεριάρχη στην πόλη μας. Δείχνει συνέχεια την εμπιστοσύνη στον αντιπεριφερειάρχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ